Σάββατο 1 Σεπτέμβρη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
38ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Προφεστιβαλικές εκδηλώσεις στην Αττική

Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στην Αττική, μαζί με την προετοιμασία του κεντρικού τριημέρου κορύφωσης του Φεστιβάλ στην Αθήνα και τη διακίνηση του κουπονιού ενίσχυσής του, οργανώνουν και προφεστιβαλικές εκδηλώσεις. Συγκεκριμένα τέτοιες εκδηλώσεις γίνονται:

Σήμερα, Σάββατο

ΑΘΗΝΑ: Σστο Θεατράκι του Κολωνού (Καπανέως και Αλεξανδρείας). Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και θα γίνουν συναυλίες.

ΠΑΛΛΗΝΗ: Στην Πλατεία Ελευθερίας (παλιό Δημαρχείο) με θέμα τις εργασιακές σχέσεις. Θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, θα γίνουν βιντεοπροβολές και συναυλίες.

Αύριο, Κυριακή

ΛΟΥΤΣΑ: Στο γηπεδάκι Βραυρώνας, με θέμα τα προβλήματα των μαθητών και την πάλη ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά. Θα μιλήσει ο Σωτήρης Αγγελόπουλος, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ. Θα γίνουν τουρνουά μπάσκετ 3X3, ομιλία, βιντεοπροβολές και συναυλίες.

ΑΘΗΝΑ: Στις 7 μ.μ., στο πάρκο Γουδή. Θα μιλήσει ο Πέτρος Μαρκομιχάλης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ. Θα γίνουν: Αναδρομή στην ιστορία και τη σημασία του Φεστιβάλ, συναυλία μαθητικού συγκροτήματος, αφιέρωμα στο εργατικό - λαϊκό τραγούδι.

Σάββατο, 8 Σεπτέμβρη

ΕΛΕΥΣΙΝΑ: Στις 7 μ.μ., στην Πλατεία Λαού (Ελευθερίου Βενιζέλου και Πίνδου). Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ. Θα γίνει συναυλία με το συγκρότημα «Bad in bed» και βιβλιοπαρουσίαση του έργου «Ο βασιλιάς άνθρακας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ