Κυριακή 2 Σεπτέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
38ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Προφεστιβαλικές εκδηλώσεις

Αυτές τις μέρες γίνονται ακόμα οι εξής εκδηλώσεις:

Σήμερα, Κυριακή

ΛΟΥΤΣΑ, στο γηπεδάκι Βραυρώνας, με θέμα τα προβλήματα των μαθητών και την πάλη ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά. Θα μιλήσει ο Σωτήρης Αγγελόπουλος, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ. Θα γίνουν τουρνουά μπάσκετ 3X3, ομιλία, βιντεοπροβολές και συναυλίες.

ΑΘΗΝΑ, στις 7 μ.μ., στο πάρκο Γουδή. Θα μιλήσει ο Πέτρος Μαρκομιχάλης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ. Θα γίνουν: Αναδρομή στην ιστορία και τη σημασία του Φεστιβάλ, συναυλία μαθητικού συγκροτήματος, αφιέρωμα στο εργατικό - λαϊκό τραγούδι.

Δευτέρα, 3 Σεπτέμβρη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ, στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσει ο Γ. Παντελίδης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ. Θα παίξουν μαθητικά συγκροτήματα και θα παρουσιασθεί αφιέρωμα στον Νίκο Ξυλούρη.

ΕΛΕΟΥΣΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, στις 8 μ.μ., στο παλαιό δημαρχείο, αφιέρωμα στον ηρωικό απεργιακό αγώνα των χαλυβουργών και τους ταξικούς αγώνες που αναπτύχθηκαν σε τοπικό επίπεδο.

Σάββατο, 8 Σεπτέμβρη

ΕΛΕΥΣΙΝΑ, στις 7 μ.μ., στην Πλατεία Λαού (Ελευθερίου Βενιζέλου και Πίνδου). Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ. Θα γίνει συναυλία με το συγκρότημα «Bad in bed» και βιβλιοπαρουσίαση του έργου «Ο βασιλιάς άνθρακας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ