Κυριακή 2 Σεπτέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
Πανελλαδικές συγκεντρώσεις στις 8 του Σεπτέμβρη

«

Ολοι στους δρόμους του αγώνα! Η ζωή μας και η ζωή των οικογενειών μας καθημερινά εξαθλιώνεται από την οικονομική ανέχεια, τη φτώχεια. Μπαίνει σε κίνδυνο από την άθλια κατάσταση που επικρατεί στον ΕΟΠΥΥ, στην Υγεία - ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα (ΣΕΑ) εκφράζει την αντίθεσή της, καταδικάζει τις αντεργατικές - αντιλαϊκές πολιτικές, γιατί οι συνταξιούχοι μαζί και οι εργαζόμενοι έχουν πληρώσει με το μόχθο τους και το αίμα της ζωής τους τα πάντα, συντάξεις, φάρμακα, παροχές Κοινωνικής Ασφάλισης. Δε χρωστάνε σε κανέναν, αντίθετα μας χρωστάνε. Εχουμε δικαίωμα να ζήσουμε καλύτερα και εμείς και τα παιδιά μας»!

Τα παραπάνω τονίζουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ - ΕΛΤΑ - ΔΗΜΟΣΙΟΥ - ΟΣΕ - ΟΑΕΕ - ΟΤΑ - ΝΑΤ - ΤΑΕ στο κάλεσμα που απευθύνουν για τις συγκεντρώσεις που οργανώνουν πανελλαδικά το Σάββατο 8 Σεπτέμβρη. Και σημειώνουν: «ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ: Καμία περικοπή. Αποκατάσταση στις κύριες και επικουρικές συντάξεις, επιδόματα, κοινωνικές δαπάνες, φάρμακα, την Υγεία, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Κατάργηση όλων των αντεργατικών, αντιασφαλιστικών, αντιλαϊκών νόμων και διατάξεων, μνημονίων, εφαρμοστικών διατάξεων και δανειακών συμβάσεων, που μας έχουν καταδικάσει στη φτώχεια, στη δυστυχία, στην εξαθλίωση».

Για την προετοιμασία των συγκεντρώσεων προγραμματίζονται και άλλες αγωνιστικές πρωτοβουλίες, με στόχο να αναπτυχθεί συνεχής δράση για τα οξυμένα λαϊκά προβλήματα. Ετσι, οι συνταξιουχικές οργανώσεις στη Θεσσαλονίκη, οργανώνουν την Πέμπτη 6 Σεπτέμβρη ολοήμερη κινητοποίηση έξω από τα γραφεία του ΕΟΠΥΥ. Η κινητοποίηση θα ξεκινήσει στις 8 το πρωί και θα ολοκληρωθεί αργά το βράδυ της ίδιας μέρας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ