Παρασκευή 28 Σεπτέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ρήτρα εξαθλίωσης του λαού...

Γρηγοριάδης Κώστας

«ΣΥΜΜΕΤΡΙΚΗ ΡΗΤΡΑ επίτευξης στόχων και προς τα πάνω και προς τα κάτω»! Αυτή φαίνεται πως είναι η νέα ...ανακάλυψη της κυβέρνησης, που μας παρουσίασε χθες ο υπουργός Οικονομίας Γιάννης Στουρνάρας.

Δηλαδή και θα μας επιβάλλουν πολιτική εξοντωτικής λιτότητας, και μετά θα ...βαθμολογούν μόνοι τους τις επιδόσεις τους. Θα «τσεκάρουν» πού τα πήγαν καλά και θα παίρνουν και «μπόνους».

Οπότε η κυβέρνηση θα έχει μεγάλο άγχος: Πόσους συνταξιούχους οδήγησε στην εξαθλίωση; Πόσα μικρομάγαζα έκλεισε; Πόσοι μισθοί και πόσο περικόπηκαν; Τι παροχή υγείας εξαλείφθηκε;

Αυτό θα πει ...οργάνωση! Γιατί μην έχετε καμία αμφιβολία, όταν πρόκειται να κάνουν τη δουλειά του μεγάλου κεφαλαίου, έχουν εξαιρετικό σχεδιασμό και εξαίρετη εφαρμογή.

ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σημασία δεν έχουν τα αντιλαϊκά μέτρα που έχουν ήδη ετοιμάσει. Σημασία έχει ότι ...θα υπάρξει επιμήκυνση και θα εφαρμοστούν έως το 2016.

Ετσι - υποστηρίζει - θα μας έρθουν πιο ...μαλακά και θα επέλθει και ανάπτυξη. Την πιθανότητα μέχρι το 2016 να ανακοινώσει τουλάχιστον άλλα ... 10 πακέτα μέτρων αντιστοίχου κατεύθυνσης, την έχει σκεφθεί άραγε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ;

Θα έπρεπε, γιατί ως πρώην υπουργός Οικονομίας ξέρει πολύ καλά πώς παίρνονται τα μέτρα το ένα επάνω στο άλλο. Εκτός αν νομίζει ότι ο ελληνικός λαός έχει τόσο ...κακή μνήμη.


Παπαγεωργίου Βασίλης

ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ και την ... «αριστερή» πινελιά της κυβέρνησης. Την ΔΗΜΑΡ που περήφανη μας μιλάει για τις ρήτρες αντικατάστασης. Δηλαδή τη δυνατότητα να παίρνει η κυβέρνηση κάποια μέτρα πίσω, αν βρει από αλλού τα χρήματα.

Με δεδομένο ότι ουδείς σε αυτή τη χώρα δεν πληρώνει στα δημόσια ταμεία πλην των μισθωτών, των συνταξιούχων, των αγροτών, των ανέργων και των μικροεπαγγελματιών, μόνο να γελάσει κανείς μπορεί ακούγοντας κάτι τέτοια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ