Πέμπτη 4 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ - ΤΟΤΕΝΑΜ
Υπό τη βαριά σκιά... του Κατσουράνη

Εδώ και μέρες όλα έδειχναν ότι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα αποτελούσε παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, αντ' αυτού έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία ότι ο Κατσουράνης αποτελεί παρελθόν. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γ. Αλαφούζος ανακοίνωσε χτες στους παίκτες το τέλος της συνεργασίας με τον Κώστα Κατσουράνη διευκρινίζοντας πως είναι απόφαση της διοίκησης και ουδείς άλλος τη γνώριζε. Μάλιστα ο πρόεδρος της ΠΑΕ με τη μορφή προειδοποίησης (ή απειλής...) έκανε λόγο για παράπονα που αφορούν άλλους 2-3 παίκτες, αλλά παρέπεμψε το θέμα για το μέλλον.

Για την απόφαση αυτή ήταν ενήμερος και σύμφωνος ο Ζεσουάλδο Φερέιρα κάτι που το έδειξε και με τις απαντήσεις του στη χτεσινή συνέντευξη Τύπου για το σημερινό αγώνα με την Τότεναμ, τονίζοντας «ότι δεν θα αποτελέσει απώλεια» αναφερόμενος στο γεγονός πως... λόγω τιμωρίας έλειπε για 5 παιχνίδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο διεθνή μέσο, πέρα των παραπόνων για την αγωνιστική του κατάσταση, «χρεώνεται» το κακό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια, καθώς τόσο ο Αλαφούζος, όσο και ο Φερέιρα θεωρούσαν πως ο ο παίκτης αποτελεί πηγή προβλημάτων για την ομάδα. Παράλληλα το δικό της ρόλο έπαιξε και η αποβολή του στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Κόντρα στα προγνωστικά

Οπως γίνεται αντιληπτό, ο σημερινός αγώνας για τη δεύτερη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Τότεναμ στο ΟΑΚΑ (20.00, ΑΝΤ1) θα είναι σε βαρύ κλίμα για τους «πράσινους». Ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε ότι παρά το όνομα και την καλή κατάσταση των αντιπάλων τους, δεν τους φοβούνται, θα παλέψουν για τη νίκη και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα. Για δύσκολο αγώνα που πλέον είναι και ιδιαίτερα φορτισμένος (λόγω Κατσουράνη) έκανε λόγο ο προπονητής της Τότεναμ και συμπατριώτης του Φερέιρα Αντρέ Βίλα Μπόας.

Στον άλλο αγώνα του ομίλου η Λάτσιο θα υποδεχτεί τη Μάριμπορ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ