Τρίτη 9 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Παρέμβαση στους εργαζόμενους της Δημοτικής Αστυνομίας

Πρόσκληση στους εργαζόμενους της Δημοτικής Αστυνομίας (ΔΑ) απευθύνει το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής για σύσκεψη στις 25/10 ενάντια στα σχέδια να μετατραπεί η ΔΑ σε σώμα καταστολής ενάντια στο εργατικό λαϊκό κίνημα.

Στην πρόσκληση τονίζεται: «Η συγκυβέρνηση συνεπής στο σχεδιασμό όλων των κυβερνήσεων μέχρι σήμερα επιχειρεί να μετατρέψει τη ΔΑ σε σώμα ασφαλείας (...) η προσπάθεια να μετατραπούν δημοτικοί υπάλληλοι σε αστυνόμους, ώστε να χτυπηθεί το λαϊκό - εργατικό κίνημα είναι σε πλήρη εξέλιξη. Σε αυτήν την κατεύθυνση, μαζί με την κυβέρνηση οι δήμαρχοι και οι πλειοψηφίες σε μια σειρά σωματεία αποδέχονται ή σφυρίζουν αδιάφορα στη μετατροπή σε Σώμα Ασφαλείας. Ταυτόχρονα, αποκαλύπτεται η διείσδυση του φασιστικού μορφώματος της "Χρυσής Αυγής" και η πλήρης σύμπλευσή της με την κυβέρνηση στον κοινό αγώνα τους για την καταστολή του εργατικού κινήματος».

Παρακάτω: «Συνάδελφοι στην προσπάθεια της κυβέρνησης και των εργοδοτικών συνδικαλιστών να μας οπλίσουν και να μας στρέψουν ενάντια σε εργαζόμενους, οφείλουμε να απαντήσουμε άμεσα, δυναμικά και οργανωμένα. Οφείλουμε να φωνάξουμε σε όλους αυτούς που μας καταστρέφουν τη ζωή, οδηγώντας μας στην ανέχεια, θέτοντας τη ζωή μας σε κίνδυνο και καταργώντας το σύνολο των εργασιακών μας δικαιωμάτων ότι θα στήσουμε μπλόκο με κάθε τρόπο στα σχέδιά τους.

Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής καλεί τους συναδέλφους που εργάζονται στην ΔΑ την Τετάρτη, 25 Οκτώβρη, 6 μ.μ., στην αίθουσα Εμποροϋπαλλήλων (Αγ. Φιλοθέης 5β πίσω από τη Μητρόπολη), προκειμένου να συντονίσουμε τη δράση μας ενάντια στην πολιτική που επιχειρεί να μετατρέψει τη ΔΑ σε Σώμα Ασφαλείας. Δεν θα γίνουμε σώμα ασφαλείας, δεν είναι αυτός ο ρόλος μας, δε θα στραφούμε ενάντια στην τάξη μας!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ