Τρίτη 16 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Καταγγέλλει κλοπή του αρχείου του

Για εισβολή στα γραφεία του Συνδικάτου και κλοπή σημαντικού τμήματος των αρχείων του, καταγγέλλει την Οργάνωση Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας (ΟΚΔΕ), το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης - Πιερίας - Χαλκιδικής.

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, μέλη της ΟΚΔΕ, εισέβαλαν βίαια στα γραφεία του Συνδικάτου, τραμπούκισαν συνάδελφο που βρισκόταν εκείνη την ώρα εκεί και κλέψανε σημαντικά κομμάτια από τα αρχεία του συνδικάτου, στα οποία δεν έχουν πρόσβαση λόγω των γνωστών σχέσεων που έχουν με εργοδότες, αλλά και με εργατοπατέρες του κινήματος. Με τη δικαιολογία ότι ήθελαν να βγάλουν φωτοτυπίες έβγαλαν τα αρχεία έξω από το συνδικάτο και στη συνέχεια επέστρεψαν και επιτέθηκαν φραστικά, αλλά και τραμπουκίζοντας, στον πρόεδρο, σε μέλη της διοίκησης και άλλα μέλη του Συνδικάτου.

Στην ανακοίνωσή του, το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης - Πιερίας - Χαλκιδικής, αναφέρει, ότι τα μέλη της ΟΚΔΕ που στο Συνδικάτο εκφράζονται μέσα από το ψηφοδέλτιο «Αντεπίθεση στον Επισιτισμό», «από όπου κι αν έχουν περάσει έχουν αφήσει μόνο στάχτες και κουρνιαχτό. Εχουν ένα και μόνο σκοπό. Χωρίς να τους νοιάζει κανένα κόστος, να κάνουν ζημιά στο Συνδικάτο αλλά και συνολικότερα στον κλάδο. Να κάνουν ζημιά σε οποιαδήποτε μορφή συσπείρωσης εναντιώνεται στο μέτωπο της μεγαλοεργοδοσίας και του ξεπουλημένου συνδικαλισμού.

Ολοφάνερο είναι ότι δεν το κάνουν αυτόβουλα. Το κάνουν με την πολύ συγκεκριμένη καθοδήγηση και στήριξη των ξεπουλημένων εργατοπατέρων από το χώρο του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ στο ΕΚΘ και την Ομοσπονδία. Τους εξουσιοδοτούν για να πηγαίνουν στην Επιθεώρηση Εργασίας στο όνομα των εργαζόμενων, προκειμένου να παίζουν "τα παιχνίδια τους", υπονομεύοντας και βλάπτοντας το Συνδικάτο και τους ίδιους τους εργαζόμενους.

Ετσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση αυτή τη στιγμή, το Συνδικάτο μας είναι ο μοναδικός πυρήνας αντίστασης απέναντι σε όλη αυτή τη λαίλαπα που έχει πέσει στον κλάδο και με απόλυτη βεβαιότητα και σιγουριά στέλνουμε ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

Απ' όσες πλευρές κι αν προσπαθούν να μας χτυπήσουν, μέσα και έξω από το συνδικάτο, είτε με πράσινα, είτε με ροζ, είτε με δήθεν "επαναστατικά" τσιράκια της εργοδοσίας, δε θα μας λυγίσουν. Θα μας βρίσκουν μπροστά τους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ