Παρασκευή 16 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
Επιλογές
μία εκδήλωση

Το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πετρούπολης (Εθνικής Αντίστασης 61), διοργανώνει σήμερα (8.30μμ) σε συνεργασία με τις εκδόσεις «ΑΙΟΛΟΣ», διάλεξη της αρχαιολόγου Ειρήνης Μπουρδάκου με θέμα: «Τα μηχανικά έργα του Δαίδαλου. Η πραγματικότητα ενός μύθου».

  • Τη Δευτέρα (12.30μμ) στη «Στοά του Βιβλίου», με την ευκαιρία της 25ης Μαρτίου, θα εγκαινιαστεί από τον υπουργό Παιδείας Π. Ευθυμίου, έκθεση βιβλίου με θέμα «Βιογραφίες και απομνημονεύματα του 1821» και μικρό αφιέρωμα στον Μακρυγιάννη. Πρόκειται για εκδόσεις σπάνιες από τα πρώτα μετεπαναστατικά χρόνια, αλλά και για σύγχρονα βιβλία.
  • Βραδιά ποίησης αφιερωμένη στον Εκτορα Κακναβάτο, διοργανώνει τη Δευτέρα (8.30μμ) η Πανελλήνια Πολιτιστική Κίνηση (Αιόλου 9 και Πανδρόσου). Θα μιλήσουν οι: Δ. Δημηρούλης, Σπ. Κανιούρας, Γλ. Μπασδέκη. Αποσπάσματα από έργα του ποιητή θα διαβάσει ο Κ. Καζάκος.
  • «Τα παιδιά του δρόμου και το Κέντρο Συμπαράστασης Παιδιού και Οικογένειας» είναι το θέμα της διάλεξης της Μυρτώς Γιατρά, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (7.45μμ) στο Σύνδεσμο Αιγυπτιωτών Ελλήνων (3ης Σεπτεμβρίου 56).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ