Σάββατο 20 Οχτώβρη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΕΔΥΕ
Πρόκληση η βράβευση της ΕΕ των μονοπωλίων

Σχόλιο για την απονομή του βραβείου Νόμπελ στη λυκοσυμμαχία

Σε σχόλιο για τη βράβευση της ΕΕ με το Νόμπελ Ειρήνης, η ΕΕΔΥΕ σημειώνει:

«Και εις ανώτερα... Με ρίγη ...συγκίνησης, αναμφίβολα, οι λαοί της Ευρώπης υποδέχθηκαν την "τιμητική" διάκριση για την Ευρωπαϊκή Ενωση, στην οποία θα απονεμηθεί το Νόμπελ Ειρήνης για το 2012. Δεν είναι και λίγο πράγμα να βραβεύεται η διακρατική ένωση των μονοπωλίων που έχει συμβάλει τα μέγιστα στην εξαθλίωση και τη φτώχεια τους, στην ανεργία και την αμορφωσιά των εργαζομένων και της νεολαίας!

Με δάκρυα ...χαράς σίγουρα θα υποδέχθηκαν τη συγκεκριμένη είδηση και οι λαοί που ξέρουν από πρώτο χέρι τι σημαίνει ΕΕ.

Ο λαός της Γιουγκοσλαβίας όπου τα ευρωπαϊκά γεράκια του πολέμου μαζί με τους άλλους ΝΑΤΟικούς ισοπέδωσαν και έβαλαν τη σφραγίδα τους στο διαμελισμό της χώρας του.

Οι λαοί του Ιράκ και του Αφγανιστάν όπου κατάλαβαν από πρώτο χέρι τι σημαίνει "τρομοκρατία" και ενώ τα ευρωπαϊκά και τα αμερικανικά μονοπώλια απέκτησαν τεράστια οικονομικά οφέλη από την εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών που βρίσκονται στις εκτάσεις των χωρών τους.

Ο λαός της Λιβύης, που τώρα απολαμβάνει τη "δημοκρατία" κ.ο.κ.

ΥΓ 1: Η αλήθεια είναι ότι η επιτροπή απονομής των βραβείων βιάστηκε κάπως να βραβεύσει την ΕΕ αφού δεν περίμενε να αναλάβει η "φιλολαϊκή" αυτή ένωση ακόμη μία ...φιλειρηνική δράση στο Ιράν και τη Συρία.

ΥΓ 2: Δεν πάνε καλά καλά 3 χρόνια από τότε που βραβεύτηκε ο Ομπάμα με το ίδιο βραβείο για τις ...γνωστές σε όλους μας φιλειρηνικές του πράξεις. Μπορούν εκεί στην επιτροπή απονομής των βραβείων να σκεφτούν το ενδεχόμενο να βραβεύσουν και τον Χίτλερ σε μια από τις επόμενες χρονιές. Ετσι κι αλλιώς σε μια σειρά χώρες της "δημοκρατικής" ΕΕ τιμούνται ως "αγωνιστές" και "ήρωες" οι τότε συνεργάτες των Ναζί».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ