Παρασκευή 16 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«ΑΘΗΝΑ 2004»
Εκνευρισμός για το λάθος δελτίο Τύπου

Αμηχανία και εκνευρισμό προκάλεσε στην ηγεσία της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων «Αθήνα 2004» ένα λάθος της Διεύθυνσης Τύπου και Επικοινωνίας που διοχετεύτηκε, μέσω ενός δελτίου Τύπου της εταιρίας, ως πληροφορία σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα, το δελτίο Τύπου που εκδόθηκε προχτές, έφερε τον εντεταλμένο σύμβουλο της εταιρίας Μάρτον Σίμιτσεκ να μιλά την περασμένη Τετάρτη, στο Συνέδριο της ΓΣΕΕ, το οποίο όμως άρχισε χτες Πέμπτη. Επίσης, η ομιλία του Μ. Σίμιτσεκ έγινε στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης της ΓΣΕΕ για τον εθελοντισμό και τους εργαζόμενους, που καμία σχέση δεν είχε με το Συνέδριο. Μάλιστα, η ΓΣΕΕ είχε προαναγγείλει τη συγκεκριμένη εκδήλωση δύο μέρες νωρίτερα...

Οπως αναφέρουν πληροφορίες, η πρόεδρος της «Αθήνα 2004» Γ. Αγγελοπούλου, αλλά και ο Μ. Σίμιτσεκ όταν αντιλήφθηκαν το λάθος, από τον Τύπο (σ.σ. η χτεσινή «Καθημερινή» είχε εκτενές ρεπορτάζ με όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια για τον διευθυντή Επικοινωνίας Σ. Κοτρώτσο και τα στελέχη του Γραφείου Τύπου) εξοργίστηκαν. Ακολούθησαν αρκετές συσκέψεις και συνεννοήσεις μεταξύ των υψηλόβαθμων στελεχών της «Αθήνα 2004» για να βρεθεί ο υπεύθυνος του λάθους. Ενώ κυκλοφόρησαν φήμες για «εκκαθαρίσεις» στη Διεύθυνση Επικοινωνίας, ξεκινώντας από τα... πάνω.

Από την «Αθήνα 2004» δεν υπήρξε αντίδραση για το δημοσίευμα και τα σχόλια της «Καθημερινής», στο οποίο γινόταν αναφορά και στους ιδιαίτερα υψηλούς μισθούς των στελεχών της Επικοινωνίας (από 500.000 έως 3,5 εκατ. δρχ. ο διευθυντής). Μάλλον η τακτική αυτή επιλέχθηκε για να μη δοθεί συνέχεια σε ένα θέμα που προκάλεσε αναστάτωση στην εταιρία...

  • Στελέχη της «Αθήνα 2004» συναντήθηκαν χτες με τους εκπροσώπους των ξένων συνδικαλιστικών οργανώσεων που παρακολουθούν το 30ό Συνέδριο της ΓΣΕΕ, οι οποίοι επισκέφτηκαν την έδρα της εταιρίας. Τα στελέχη της «Αθήνα 2004» ενημέρωσαν για την πορεία υλοποίησης της προετοιμασίας των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ