Τρίτη 30 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κάποιοι ενοχλήθηκαν!

Μια γιορτή ζωντανή και όχι μνημόσυνο, μια γιορτή με πρωταγωνιστές τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, διοργάνωσε το 8ο ΕΠΑΛ του Ευκλείδη στη Θεσσαλονίκη, για να τιμήσει την 28η του Οκτώβρη. Με απόφαση της γενικής συνέλευσης των μαθητών που βρίσκονταν σε κατάληψη και πρωτοβουλία του 15μελούς, κλήθηκε να μιλήσει ο πρόεδρος της ΠΕΑΕΑ ΔΣΕ Κεντρικής Μακεδονίας Κ. Σαπρανίδης.

Ο διευθυντής με πρόσχημα ότι δεν υπέβαλαν αίτηση εγκαίρως και ότι βρίσκονται σε κατάληψη, δεν τους παραχώρησε την αίθουσα εκδηλώσεων του συγκροτήματος. Ωστόσο, οι μαθητές δε «μάσησαν». Πραγματοποίησαν κανονικά την εκδήλωσή τους, στο προαύλιο του σχολείου.

Η αποφασιστικότητα των παιδιών και το περιεχόμενο που αποφάσισαν να δώσουν στην εκδήλωση φαίνεται ότι κάποιους ενόχλησε, γιατί κάποια στιγμή στο τέλος της εκδήλωσης, εμφανίστηκε η αστυνομία, λέγοντας ότι είχε δεχτεί καταγγελία πως κάποιος εξωσχολικός παραβρίσκεται στο κτίριο... Ως «εξωσχολικό» κάποιοι είχαν καταγγείλει τον ομιλητή της εκδήλωσης, τον πρόεδρο της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ