Σάββατο 3 Νοέμβρη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκλογές αύριο στο Σύλλογο Χημικών Μηχανικών

Αύριο Κυριακή 4 Νοέμβρη πραγματοποιούνται αρχαιρεσίες στον Πανελλήνιο Σύλλογο Χημικών Μηχανικών (ΠΣΧΜ), στην Αθήνα και σε όλη τη χώρα. Η σημερινή συγκυρία στην οποία πραγματοποιούνται οι εκλογές είναι κρίσιμη. Η γενικευμένη επίθεση στα δικαιώματα των εργαζόμενων κλιμακώνεται. Ειδικά σ' αυτές τις κρίσιμες συνθήκες, οι εργαζόμενοι μηχανικοί έχουν καθήκον να απαντήσουν στο πραγματικό ερώτημα: «ανάπτυξη για το λαό ή τους μονοπωλιακούς ομίλους;».

«Σήμερα είναι περισσότερο επιβεβλημένο από ποτέ, οι μισθωτοί, αυτοαπασχολούμενοι, οι άνεργοι μηχανικοί να στηρίξουμε και με την ψήφο μας τον αγώνα για την ικανοποίηση των αναγκών μας που θυσιάζονται στο βωμό της κερδοφορίας των μονοπωλιακών ομίλων, να συμβάλλουμε στην οργάνωση της αντεπίθεσης του εργατικού λαϊκού κινήματος προς τη μοναδική διέξοδο προοπτικής, το δρόμο της αποδέσμευσης από την ΕΕ, της διαγραφής του χρέους, της κοινωνικοποίησης των μονοπωλίων». Αυτό επισημαίνει η ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ καλώντας όλους τους φίλους της να δώσουν με αποφασιστικότητα και την εκλογική μάχη στον ΠΣΧΜ, να ενισχύσουν τα αγωνιστικά ψηφοδέλτιά της.

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει από τις 8 π.μ. έως τις 7 μ.μ. Στην Αθήνα θα γίνει στο κτίριο του ΤΕΕ (οδός Νίκης 4, Σύνταγμα) και στην Περιφέρεια στις ακόλουθες περιοχές: Βόλος, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Κοζάνη, Λάρισα, Πάτρα, Χανιά. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκλογές στα τηλέφωνα 694.6799.833,697.7806.266 και στην ηλεκτρ. διεύθυνση http://www.dpk.tee.gr.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ