Παρασκευή 9 Νοέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΒΥΡΩΝΑ - ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ - ΖΩΓΡΑΦΟΥ
Εκδήλωση για την πείρα από τους αγώνες

Εκδήλωση με στόχο την ανάδειξη της πείρας από τους αγώνες που έγιναν και των καθηκόντων που μπαίνουν στον κλάδο για την κλιμάκωση της πάλης πραγματοποίησε την περασμένη Δευτέρα το παράρτημα Βύρωνα - Καισαριανής - Ζωγράφου του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας.

Στην εκδήλωση τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Δημήτρη Κοτζαρίδη, του οικοδόμου (ήταν μέλος του συγκεκριμένου παραρτήματος) που έχασε τη ζωή στις 20 Οκτώβρη 2011, όταν παρακρατικοί - κουκουλοφόροι εξαπέλυσαν δολοφονική επίθεση κατά των απεργιακών μπλοκ του ΠΑΜΕ. Επίσης, στην εκδήλωση υπήρχε έκθεση φωτογραφίας από στιγμιότυπα εργατικών λαϊκών αγώνων, ενώ ακολούθησε συναυλία με εργατικά τραγούδια.

«Θέλουμε συνάδελφοι να γίνει κατανοητό πως ο καθένας από εμάς ξεχωριστά έχει τη δική του θέση, είναι δική του υπόθεση η οργάνωση της πάλης μέσα από το Συνδικάτο. Θέλουμε να τους δώσουμε περισσότερη ζωντάνια. Θέλουμε να μαζικοποιήσουμε με την παρέμβαση όλων μας και να ενισχύσουμε τη ζωή και τη δράση του παραρτήματος και όλων των σωματείων στην περιοχή. Κανένας δε θα σωθεί μόνος του. Σήμερα είναι απαραίτητη η ενιαία ταξική πάλη της εργατικής τάξης, η οργάνωση και η συζήτηση στα σωματεία, η κλιμάκωση του αγώνα με ακόμα πιο ανεβασμένες μορφές πάλης», σημειώθηκε χαρακτηριστικά στην εκδήλωση από τον Αιμίλιο Πετρόπουλο, πρόεδρο του παραρτήματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ