Πέμπτη 15 Νοέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Εφυγε ο Φερέιρα... έρχεται ο Ρότσα

H λύση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι γεγονός. Ο Γιάννης Αλαφούζος μπορεί να μην ήθελε σε καμία περίπτωση να απομακρυνθεί ο Πορτογάλος τεχνικός από τον πάγκο της ομάδας, αλλά οι πιέσεις που δέχτηκε από όλους τους συνεργάτες του, τον οδήγησαν στο χτεσινό... διαζύγιο των δυο πλευρών.

Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα του «τριφυλλιού» σε Ελλάδα και Ευρώπη διαμόρφωσαν μια κατάσταση αρνητική προς το πρόσωπο του Φερέιρα, τον οποίο στήριξε πάρα πολύ μέχρι χτες ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος.

Αντικαταστάτης του θα είναι ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, προπονητής στους νέους, στην τρίτη του θητεία ως κόουτς του Παναθηναϊκού. Ο βετεράνος παίκτης συναντήθηκε με τον Γιάννη Αλαφούζο και κατέληξαν σε συμφωνία. Βοηθός του θα είναι ο Γιάννης Βονόρτας και ντεμπούτο θα κάνουν το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Ρότσα ήταν προπονητής των «πράσινων» κατά τη διάρκεια της εξαιρετικής πορείας τους την περίοδο 1995-1996 στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ διαδεχόμενος αρκετά πιο πριν χρονικά (1994) τον Ιβιτσα Οσιμ. Ανέλαβε επίσης το πηδάλιο της ομάδας τη σεζόν 1998-99 διαδεχόμενος τον Βασίλη Δανιήλ, χωρίς όμως να... μακροημερεύσει αυτή τη φορά (στο τέλος της σεζόν αντικαταστάθηκε από τον Γιάννη Κυράστα).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ