Πέμπτη 15 Νοέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΔΩΝΑΣ ΧΑΝΙΩΝ
Λήστεια με φασιστική υπογραφή

Περίεργη ληστεία και μάλιστα με υπογραφή έγινε στα γραφεία της ομάδας Κύδωνα Χανίων τα οποία βρίσκονται στο Εθνικό Στάδιο της πόλης, το οποίο σημειωτέον τον τελευταίο καιρό εξαιτίας της ελλιπούς ασφάλειας έχει υποστεί αρκετές διαρρήξεις και βανδαλισμούς.

Αυτή τη φορά οι διαρρήκτες όχι μόνο αφαίρεσαν αντικείμενα, αλλά άφησαν και την... υπογραφή τους. Φασιστικά σύμβολα, αγκυλωτοί σταυροί και υπογραφές της Χρυσής Αυγής. Οι διαρρήκτες εισέβαλαν στο κτίριο που φιλοξενεί τα γραφεία του αθλητικού συλλόγου «Κύδων Χανίων» το σαββατοκύριακο, αφού παραβίασαν πρώτα ένα παράθυρο.

Σε ανακοίνωσή της η ομάδα της Κρήτης αναφέρει μεταξύ άλλων «Το Δ.Σ. του Α.Ο. Κύδων Χανίων καταδικάζει και καταγγέλλει τη διάρρηξη των γραφείων του συλλόγου από αγνώστους οι οποίοι βρόμισαν τα γραφεία του συλλόγου με φασιστικά σύμβολα με υπογραφές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και προέβησαν σε μικροκλοπές. Ο αθλητισμός υπηρετεί υψηλά ιδεώδη ανάμεσα στα οποία είναι η αξιοκρατία, η αλληλεγγύη, η ευγενής άμιλλα και ανάπτυξη φιλίας και ειρήνης με όλους τους λαούς. Αυτά τα ιδεώδη υπηρετούν οι αθλητές, προπονητές και παράγοντες του Α.Ο. Κύδων. Το να υπάρχουν σήμερα άτομα που αναπαράγουν φασιστικά σύμβολα πάνω σε αυτό το νησί που αντιστάθηκε στο ναζισμό, είναι μία πολύ θλιβερή διαπίστωση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ