Τρίτη 20 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΑΘΗΝΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ
Χιλιάδες σπουδαστές ψήφισαν για το νέο ΔΣ

Ξεπερνώντας τους 2.500 ψηφοφόρους, ολοκληρώθηκε χτες η τελευταία μέρα των εκλογών του Συλλόγου Σπουδαστών Ιδιωτικών Σχολών. Η συμμετοχή των σπουδαστών ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού κατά εκατοντάδες από κάθε σχολή γέμισαν τις κάλπες με το «Ενωτικό Αγωνιστικό Ψηφοδέλτιο», στέλνοντας αποφασιστικό μήνυμα προς τους σχολάρχες και όλους τους αρμόδιους εμπλεκόμενους φορείς ότι «η κατάσταση αυτή δεν πάει άλλο».

Η καταμέτρηση των ψήφων πρόκειται να αρχίσει σήμερα, ενώ τα ονόματα εκείνων που θα εκπροσωπούν το νέο δεκαπενταμελές ΔΣ του Συλλόγου αναμένεται να ανακοινωθούν αύριο.

Με δήλωσή του, ο απερχόμενος πρόεδρος του Συλλόγου, Νίκος Σφαντός, χαιρέτισε τους χιλιάδες σπουδαστές που με τη συμμετοχή τους στις εκλογές «έδειξαν τη διάθεσή τους να αγωνιστούν και έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τους σχολάρχες και την κυβέρνηση ότι αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο». «Από τη μεριά μας, συνεχίζει ο Ν. Σφαντός, δηλώνουμε ότι θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να πετύχουμε τους στόχους μας που δεν είναι άλλοι από τη διεκδίκηση για μια παιδεία δημόσια και δωρεάν, που θα παρέχει πλήρεις γνώσεις και θα μας εξασφαλίζει τα εργασιακά μας δικαιώματα. Οι εκλογές ήταν μόνο ένας σταθμός στη δράση μας. Από δω και πέρα, ακόμη πιο δυναμικά, με νέες πρωτοβουλίες, ο Σύλλογος θα συνεχίσει να δίνει το "παρών" σε όλες τις σχολές της Αθήνας και του Πειραιά».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ