Παρασκευή 16 Νοέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Την... μπάλα στους φιλάθλους

Επί παντός του επιστητού μίλησε χτες ο πρόεδρος του Παναθηναικού Γιάννης Αλαφούζος σε συνέντευξη Τύπου. Ούτε λίγο ούτε πολύ το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι για μια ακόμη φορά φαίνεται η γύμνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και των παραγόντων που όταν βλέπουν να χάνουν την... μπάλα κεντρίζουν το φιλότιμο του απλού φιλάθλου. Παράλληλα, για μια ακόμη φορά αναδύθηκε στην επιφάνεια και η εσωτερική κόντρα συμφερόντων μεταξύ των επιχειρηματιών για το μεγαλύτερο λόγο στα κέρδη, με τον πρόεδρο των «πρασίνων» να χρησιμοποιεί βαρύς χαρακτηρισμούς.

Για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, κυρίως στις οικονομικές υποχρεώσεις, ο πρόεδρος της ΠΑΕ τη χαρακτήρισε ακόμα κρίσιμη, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά και στη βοήθεια των φιλάθλων καλώντας τους, επί της ουσίας για μια ακόμη φορά να ενισχύσουν την Παναθηναϊκή Συμμαχία. Γι' αυτό το λόγο μίλησε για την πολυμετοχικότητα, φέρνοντας το παράδειγμα της Γερμανίας όπου είναι υποχρεωτική για τις ομάδες.

Οσον αφορά το επαγγελματικό ποδόσφαιρο έκανε λόγο για προσπάθεια των «πρασίνων» να χτυπήσουν το «κατεστημένο» τονίζοντας μάλιστα πως αν δε στεφθεί με επιτυχία «θα επικρατήσει η μαφία στην Ελλάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Στα αγωνιστικά ζητήματα διευκρίνισε ότι ο πρώην πλέον τεχνικός Ζεσουάλδο Φερέιρα παραιτήθηκε και δεν απολύθηκε και χαρακτήρισε την πρόσληψη του Χουάν Ρότσα ως την ιδανικότερη λύση αυτή τη στιγμή.

Για τους στόχους του ΠΑΟ για φέτος είπε: «Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές» εστιάζοντας στην κατάκτηση του Κυπέλλου και μια καλή θέση στο πρωτάθλημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ