Παρασκευή 16 Νοέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Θυμήθηκε τα παλιά...

Ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης στον επόμενο γύρο της Ευρωλίγκα έμεινε ο Παναθηναϊκός μετά τη χθεσινή νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης με 79-68 στο ΟΑΚΑ για την 6η αγωνιστική του ομίλου του. Ετσι σε συνδυασμό και με τις ήττες των Φενερμπαχτσέ (από την Κίμκι με 71-70) και της Καντού (από την Ολύμπια με 81-79) οι πράσινοι πήραν βαθιά ανάσα και σκαρφάλωσαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας όπου ισοβαθμούν με Τούρκους και Ιταλούς (βασικοί τους αντίπαλοι).

Πέρα όμως από τη βαθμολογική αξία της χθεσινής νίκης, εκείνο που είναι αξιοσημείωτο για την ελληνική ομάδα, είναι και η καλή εμφάνιση. Εδειξε χαρακτήρα στην αρχή όταν και βρέθηκε να χάνει με 9-16 και όπλα την πολύ καλή άμυνα (κυρίαρχος ο Λάσμε) που κράτησε σε χαμηλό σκορ τη Ρεάλ αλλά και τον αιφνιδιασμό (με τους Διαμαντίδη και Μπράμο να τρέχουν το παιχνίδι) ο Παναθηναϊκός επέβαλε από τα μισά της Β` περιόδου τον ρυθμό του παίρνοντας προβάδισμα στο σκορ (38-26 στο 17`, 42-36 στο ημίχρονο) το οποίο διατήρησε μέχρι τέλους (49-37 στο 24`, 60-46 στο 28`, 71-69 στο 35`).

  • Mε στόχο μια ακόμα νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στην εξασφάλιση της πρόκρισης στον επόμενο γύρο, ο Ολυμπιακός για την 6η αγωνιστική του ομίλου του, αντιμετωπίζει σήμερα στην Ισπανία την Κάχα (21.30 ΝΟVA) έχοντας σαν εφαλτήριο την προηγούμενη εμφάνιση στο Μιλάνο και την νίκη επί της Αρμάνι. Για τον Γιώργο Μπαρτζώκα το παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο καθώς οι γηπεδούχοι βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο (1 νίκη και 4 ήττες) και ουσιαστικά παίζουν το τελευταίο τους χαρτί.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ