Κυριακή 25 Νοέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ
Πανελλαδική κινητοποίηση την Τετάρτη

Στις 11 το πρωί στο υπουργείο Οικονομικών

Πανελλαδική - παναναπηρική κινητοποίηση θα γίνει την Τετάρτη, 28 Νοέμβρη στις 11 π.μ. στο υπουργείο Οικονομικών (οδός Νίκης) ενάντια στις περικοπές σε μισθούς συντάξεις και επιδόματα, στις πληρωμές στα φάρμακα και στις θεραπείες, ενάντια στην εμπορευματοποίηση της υγείας, της πρόνοιας, της ειδικής αγωγής.

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων καλεί όλους τους ανάπηρους, τους χρόνια πάσχοντες και τις οικογένειές τους να διαδηλώσουν μαζικά και να αντιπαλέψουν με κάθε τρόπο τόσο τα βάρβαρα μέτρα της συγκυβέρνησης, της τρόικας και της ΕΕ και να τιμήσουν «αγωνιστικά τα θύματα του πογκρόμ κατά των αναπήρων που έγινε από τα τάγματα ασφαλείας και τους ναζί στις 30 του Νοέμβρη του '43 με δεκάδες εκτελεσμένους και χιλιάδες βασανισμένους».

Παράλληλα αποκαλύπτει τον επικίνδυνο ρόλο των συνδικαλιστικών ηγεσιών της Εθνικής Συνομοσπονδίας ΑμεΑ και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γονέων - Κηδεμόνων ΑμεΑ, που «ήξεραν από καιρό τα σχέδια για το πετσόκομμα των επιδομάτων, ότι ήταν στο πακέτο των μέτρων» και δεν έλεγαν τίποτα, αντίθετα καθησύχαζαν πως θα υπάρχουν εξαιρέσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ