Τετάρτη 28 Νοέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΡΑΣΗ ΛΑΪΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ
ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΙΓΑΛΕΩ
Παρέμβαση για να μη διακοπεί το ρεύμα σε οικογένεια ανέργων

Κινητοποιήσεις στη Θεσσαλονίκη για τη μείωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης και του φυσικού αερίου

Από παλαιότερη κινητοποίηση της Λαϊκής Επιτροπής στη ΔΕΗ
Από παλαιότερη κινητοποίηση της Λαϊκής Επιτροπής στη ΔΕΗ
Παρέμβαση στο υποκατάστημα της ΔΕΗ στο Αιγάλεω πραγματοποίησαν χτες μέλη της Λαϊκής Επιτροπής της περιοχής μαζί με τη Επιτροπή Ανέργων, για να μη διακοπεί ηλεκτροδότηση σε οικογένεια ανέργων με τρία παιδιά, τα δύο από αυτά, με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η οικογένεια, που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα εξαιτίας της ανεργίας, αδυνατούσε να πληρώσει από την αρχή του έτους τους λογαριασμούς με αποτέλεσμα η ΔΕΗ να εκδώσει εντολή για τη διακοπή της ηλεκτροδότησης.

Με παρέμβασή της στη διεύθυνση του υποκαταστήματος αντιπροσωπεία των συγκεντρωμένων πέτυχε η ΔΕΗ να μην προχωρήσει στη διακοπή της ηλεκτροδότησης. Μετά την παρέμβαση, τα μέλη της Λαϊκής Επιτροπής παρέμειναν έξω από το υποκατάστημα, μοιράζοντας ανακοινώσεις και καλώντας τον κόσμο σε οργανωμένη άρνηση πληρωμής των χαρατσιών σε ΔΕΗ και Εφορία.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Συγκεντρώσεις με αίτημα τη μείωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης και του φυσικού αερίου, διοργανώνουν οι Λαϊκές Επιτροπές που δρουν στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης.

Σήμερα, Τετάρτη, στις 8.30 π.μ., συγκεντρώσεις θα γίνουν στα γραφεία της ΕΠΑ στη Μοναστηρίου, την Παπαναστασίου και την Καλαμαριά.

Την Παρασκευή 30 Νοέμβρη στις 6.30 μ.μ., προγραμματίζουν συγκέντρωση στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης.

Απαιτούν μείωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης και του φυσικού αερίου, και κατάργηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης από το πετρέλαιο θέρμανσης.

Χτες, οι Λαϊκές Επιτροπές Τούμπας και 5ου Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν κινητοποίηση στη ΔΕΗ της Παπαναστασίου, απαιτώντας να μην κόβεται το ρεύμα στις εργατικές λαϊκές οικογένειες που αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ