Τρίτη 4 Δεκέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

«ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ»: Σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις διεκδικώντας τα δεδουλευμένα δύο μηνών βρίσκονται από την περασμένη Παρασκευή οι εργάτες του εργοστασίου Ανακύκλωσης στα Γιάννενα.

«ΝΙΚΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ»: Σε 4ωρες στάσεις εργασίας σε όλες τις βάρδιες προχωρούν σήμερα και αύριο οι εργαζόμενοι της εκτυπωτικής επιχείρησης «ΝΙΚΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ», η οποία οφείλει δεδουλευμένα δύο μηνών (Οκτώβρης - Νοέμβρης) καθώς και την καταβολή αναδρομικών υπερωριών που τους οφείλονται από το καλοκαίρι. Οι εργαζόμενοι θα προχωρήσουν την Τετάρτη σε νέα γενική συνέλευση.

«ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ»: Με δυναμικές απεργιακές κινητοποιήσεις προειδοποιούν οι εργαζόμενοι της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «Αρβανιτίδης», καθώς η εργοδοσία επιχειρεί να εφαρμόσει την 6ήμερη εργασία. Την Κυριακή στα Γιαννιτσά πραγματοποιήθηκε μαζική γενική συνέλευση τού, πρόσφατα ιδρυθέντος, επιχειρησιακού Σωματείου, το οποίο καλύπτει τους εργαζόμενους σε όλα τα καταστήματα του «Αρβανιτιδη» σε Μακεδονία και Θεσσαλία.

ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ: Τη γενική του συνέλευση πραγματοποιεί αύριο, Τετάρτη, στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας, το Συνδικάτο Υπαλλήλων στον Ιδιωτικό Τομέα Ν. Μεσσηνίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ