Τρίτη 8 Γενάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
Γιορτή για τα παιδιά

Με μια μικρή γιορτή για τα παιδιά συνδύασε ο Σύλλογος Γυναικών Πειραιά «Η Πρόοδος» την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του το προηγούμενο Σάββατο. Ο Σύλλογος της ΟΓΕ φρόντισε οι μικροί του φίλοι να περάσουν ένα απόγευμα παρέα με τους ήρωες της γνωστής και αγαπημένης τους «Ντενεκεδούπολης», να παρακολουθήσουν αφήγηση παραμυθιού αλλά και να φτιάξουν τα δικά τους «ντενεκεδάκια» στις κατασκευές που ακολούθησαν.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και δημοτική σύμβουλος, καθώς και εκπρόσωποι μαζικών φορέων του Πειραιά.

Η πρόεδρος του Συλλόγου, Ντίνα Πέτρου, στο σύντομο χαιρετισμό της τόνισε πως οι γυναίκες της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων έχουν ευθύνη απέναντι στα παιδιά τους να αντιδράσουν στην αντιλαϊκή πολιτική. Αναφέρθηκε στη δράση που αναπτύσσει ο Σύλλογος στο πλευρό της Λαϊκής Επιτροπής και της Επιτροπής Ανέργων, στις πρωτοβουλίες αλληλεγγύης και διεκδίκησης, ώστε καμιά λαϊκή οικογένεια να μη μείνει χωρίς τρόφιμα, χωρίς ρεύμα, χωρίς γιατρό, νοσηλεία και φάρμακα. Οι γυναίκες του Συλλόγου ευχήθηκαν «καλή χρονιά», τραγουδώντας τα δικά τους αγωνιστικά κάλαντα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ