Σάββατο 12 Γενάρη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Απαράδεκτη η «φαστ - τρακ» ψήφιση των μέτρων

Στην απαράδεκτη διαδικασία με την οποία η κυβέρνηση φέρνει τη Δευτέρα προς κύρωση στη Βουλή εφτά Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου προαπαιτούμενα μέτρα για την εκταμίευση της δόσης του Γενάρη, αναφέρθηκε η Αλέκα Παπαρήγα, ξεκινώντας χτες την ομιλία της. Είπε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ:

«Ξεκινώντας, θέλω να υπενθυμίσω την πάγια θέση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και ιδιαίτερα με μεγάλη ένταση, ότι είναι απαράδεκτη η διαδικασία που μεθοδεύεται την επόμενη Δευτέρα, να φέρετε με όρους "φαστ τρακ", με τη διαδικασία δηλαδή του κατεπείγοντος, εφτά Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου που αφορούν ιδιωτικοποιήσεις, απολύσεις και διάσπαση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου - αν και μου φαίνεται σήμερα θα βάλετε την ταφόπλακα -, που αφορούν την επικαιροποίηση του μεσοπρόθεσμου.

Οχι ότι αν μιλούσαμε δυο - τρεις μέρες θα άλλαζε η κατάσταση και θα έβγαινε κάτι διαφορετικό. Αλλά εν πάση περιπτώσει, πρέπει να γίνει μια συζήτηση μέσα στη Βουλή, παρά το ότι για μας ακόμα μεγαλύτερη αξία έχει η συζήτηση με το λαό. Είναι απαράδεκτο. Αυτή η διαδικασία δεν πρέπει να περάσει και πρέπει όλα τα κόμματα να βάλουμε όσο περνάει απ' το χέρι μας ένα εμπόδιο».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ