Τετάρτη 16 Γενάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΗ με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία της, στον ειδικό εφέτη ανακριτή, η 25χρονη φοιτήτρια, που κατηγορείται για συμμετοχή στην αυτοαποκαλούμενη οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» και κατοχή όπλων. Σύμφωνα με την αστυνομία, το γενετικό της υλικό φέρεται να βρέθηκε σε όπλα που είχαν βρεθεί στην Πολυτεχνειούπολη. Η νεαρή αρνείται όλες τις κατηγορίες και αμφισβητεί την πραγματογνωμοσύνη του DNA από την Ασφάλεια και σύμφωνα με πληροφορίες θα ζητηθεί νέα πραγματογνωμοσύνη από ανεξάρτητο εργαστήριο.

ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ τέθηκε χτες αρχιφύλακας για παραβίαση του απορρήτου της προσωπικής και ιδιωτικής ζωής και των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας, σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος 45χρονου αστυνομικού και 50χρονου επιχειρηματία, για παραβίαση του απορρήτου της προσωπικής - ιδιωτικής ζωής τρίτου προσώπου και της ηθικής αυτουργίας σε αυτή αντίστοιχα. Ειδικότερα, προχτές αστυνομικοί της συνοδευτικής ασφάλειας του προέδρου των ΑΝΕΛ Π. Καμμένου, κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας τους θεώρησαν ύποπτη μοτοσικλέτα χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας και αφού την ακινητοποίησαν, διαπίστωσαν ότι οδηγός ήταν ο αρχιφύλακας. Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε ότι ο αρχιφύλακας εργαζόταν για λογαριασμό του επιχειρηματία, έχοντας αναλάβει την παρακολούθηση προσώπου.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ: Με Υπουργική Απόφαση που υπέγραψε τη Δευτέρα ο αναπληρωτής υπουργός ΠΕΚΑ, Σταύρος Καλαφάτης, παρατείνονται οι προθεσμίες υπαγωγής στο Νόμο 4014 περί αυθαιρέτων έως 31 Μάη 2013 για την πρώτη φάση (για νέες δηλώσεις) και έως 30 Σεπτέμβρη 2013 για τη δεύτερη φάση (τόσο για τις παλιές όσο και για τις νέες δηλώσεις), καθώς εξαιτίας των γενικότερων αντιλαϊκών μέτρων η κυβέρνηση βλέπει να μην πιάνει τους στόχους της όσον αφορά τα έσοδα από τα χαράτσια.

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ: Τρία άτομα συνελήφθησαν χτες τα ξημερώματα στην Καισαριανή από αστυνομικούς μετά από έλεγχο που έγινε στο όχημά τους. Σε αυτό, όπως ανακοινώθηκε, βρέθηκαν ένα μπετόνι, ένα πτυσσόμενο γκλοπ, μία αντιασφυξιογόνος μάσκα, μία κουκούλα, ένα κράνος, δύο ζευγάρια γάντια, ένα μαχαίρι, τρεις μονωτικές ταινίες αλλά και μικροποσότητα χασίς.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ εγκαταλελειμμένου ξενοδοχείου στο Κολυμπάρι Κισσάμου Χανίων, πραγματοποίησε χθες το μεσημέρι η ΕΛΑΣ. Οπως ανακοινώθηκε, συνελήφθησαν 10 μετανάστες που είχαν βρει καταφύγιο στο συγκεκριμένο κτίριο και οι οποίοι προέρχονται από την Αλγερία, τη Λιβύη και το Μαρόκο. Η σύλληψή τους έγινε καθώς δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα διαμονής στην χώρα μας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ