Σάββατο 19 Γενάρη 2013 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΦΑΡΜΑΚΟΥ
Μειώσεις και όχι αυξήσεις στο ρεύμα

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις συνδικαλιστικών οργανώσεων ενάντια στις επαίσχυντες αυξήσεις που πρόσφατα επέβαλαν ΔΕΗ και κυβέρνηση στα λαϊκά νοικοκυριά.

Η Ομοσπονδία Εργαζομένων Φαρμάκου και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας «καταγγέλλει τη νέα εξοντωτική αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ που η κυβέρνηση τη φέρνει μία περίοδο που η λαϊκή οικογένεια υποφέρει από τα φορολογικά νομοσχέδια, την ανεργία, τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, την κατακόρυφη αύξηση των δαπανών για τα φάρμακα, την υγεία, τη μόρφωση. Με το νέο αυτό μέτρο τα λαϊκά νοικοκυριά οδηγούνται όλο και παραπάνω στην εξαθλίωση, οι αυξήσεις αυτές θα βυθίσουν κυριολεκτικά το λαό στο σκοτάδι. Καλούμε τους εργαζόμενους του κλάδου να παλέψουν οργανωμένα μέσα από τα συνδικάτα, τα σωματεία και τις λαϊκές επιτροπές για:

  • Να μην εφαρμοστούν οι νέες αυξήσεις.
  • Να μειωθούν κατά 30% τα τιμολόγια των λαϊκών στρωμάτων.
  • Να μη γίνει καμία διακοπή ρεύματος σε άνεργους, απολυμένους και απλήρωτους».

Κάλεσμα οργάνωσης της πάλης για να μην εφαρμοστούν οι νέες αυξήσεις έχουν απευθύνει κι άλλα συνδικάτα, ενώ το Εργατικό Κέντρο Λάρισας καλεί σε κινητοποίηση τη Δευτέρα 22 Γενάρη στις 10 π. μ. έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ στη Λάρισα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ