Σάββατο 19 Γενάρη 2013 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΟΕΦΣΕΕ
Στις 26 - 27 Γενάρη το 12ο συνέδριο

Στις 26 - 27 Γενάρη θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο της Ομοσπονδίας Εργαζομένων Φαρμακευτικών και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας (ΟΕΦΣΕΕ) στο ξενοδοχείο GOLDEN CITY (Μάρνη 46), ενώ στα πλαίσια του συνεδρίου θα γίνει ημερίδα για τις εξελίξεις στον κλάδο.

Την Παρασκευή, 26 Γενάρη στις 6 μ. μ., στο ίδιο ξενοδοχείο θα γίνει ημερίδα 6 μ.μ. με θέμα: «Οι εξελίξεις στο χώρο του φαρμάκου, στη φαρμακοβιομηχανία και η επίδρασή τους στους εργαζόμενους του κλάδου. Ασφαλιστικό. Ποια είναι η προοπτική για τους εργαζόμενους» και η συμμετοχή όλων των σωματείων, των συνδικαλιστών, των αντιπροσώπων έχει μεγάλη σημασία.

Στο μεταξύ, Γενική Συνέλευση έκανε το Συνδικάτο Φαρμάκου - Καλλυντικού Αττικής, καταλήγοντας στους στόχους που πρέπει να επιτευχθούν στους χώρους δουλειάς, όπως: Η πραγματοποίηση Γενικών συνελεύσεων στους μεγαλύτερους χώρους δουλειάς, να ενημερωθούν οι εργαζόμενοι για τη ΣΣΕ, τα ΒΑΕ, το επικουρικό ταμείο. Να γίνει προσπάθεια δημιουργίας σωματειακών επιτροπών στους μεγάλους χώρους δουλειάς και να γίνουν εγγραφές στους νέους εργαζόμενους, να δυναμώσει η αλληλεγγύη του συνδικάτου σε όσους τα βγάζουν δύσκολα πέρα, στους άνεργους του κλάδου, ώστε να μπει φραγμός στις απολύσεις, να μην περάσει καμιά ατομική σύμβαση και να ενταθεί η μάχη για την υπογραφή ΣΣΕ, που θα καλύπτει όλους τους εργαζόμενους του κλάδου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ