Παρασκευή 25 Γενάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΣΥΡΙΖΑ
Αντιπαράθεση για το θεαθήναι με κάθε αφορμή

Εκατέρωθεν ανακοινώσεις για να συντηρείται το δίπολο

«Περί όνου σκιάς» είναι η αποπροσανατολιστική για το λαό αντιπαράθεση στην οποία αναλώνονται ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να ενισχύσουν το δίπολο. Αφορμή για έναν ακόμα γύρο, αποτέλεσαν δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χ. Καραγιαννίδη στον τηλεοπτικό σταθμό «ΚΟΝΤΡΑ» υπέρ της εξόδου απ' το ΝΑΤΟ, της μονομερούς διαγραφής του χρέους, τις οποίες εμφάνισε σαν θέσεις του κόμματός του, αν και σε προφανή αντίθεση με τα όσα δηλώνει ο Αλ. Τσίπρας στους αξιωματούχους των ΗΠΑ όπου βρίσκεται.

Η ΝΔ δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρει ότι «μετά τις δηλώσεις του κ. Τσίπρα στις ΗΠΑ ότι δε θα σκίσει τη δανειακή σύμβαση, γιατί το κράτος έχει συνέχεια, και την έκφραση σεβασμού του στις αξίες των ΗΠΑ, ο βουλευτής του τον επαναφέρει στην τάξη και στην κομματική του ορθοδοξία (...) Η κωμωδία με τον ΣΥΡΙΖΑ εσωτερικού και τον ΣΥΡΙΖΑ εξωτερικού κράτησε πολύ λίγο. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα εάν οι θέσεις που εκφράζει ο κ. Καραγιαννίδης είναι οι επίσημες θέσεις του κόμματος».

Ανταπαντώντας ο ΣΥΡΙΖΑ χρέωσε στην κυβέρνηση «επιλογή να μην αντιπαρατίθεται επί της ουσίας» και την κατήγγειλε για «λάσπη, ψέματα, διαστρέβλωση των δηλώσεων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ». Για το ίδιο θέμα, ο Σ. Κεδίκογλου δήλωσε στο ρ/σ «ΑΛΦΑ» ότι «κάποια στιγμή καλό θα ήταν οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ να συνεννοηθούν, γιατί εδώ πέρα είναι όχι τα δύο πρόσωπα του Ιανού, κάτι παραπάνω».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ