Τετάρτη 28 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Στόχος η τρίτη θέση

«Ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολη η αποστολή μας. Κυνηγάμε την ΑΕΚ και την τρίτη θέση». Ο Μπάμπης Τεννές μίλησε χτες για το στόχο της ομάδας του για τη σεζόν που πλησιάζει στο τέλος της, αλλά παραδέχτηκε και τη δυσκολία της αποστολής που έχει: «Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Τώρα, πρέπει να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να φτάσουμε στο στόχο μας. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να πετύχουμε επτά νίκες στα παιχνίδια που απομένουν».

Ακόμα ο τεχνικός των «κιτρίνων» άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για εξελίξεις το καλοκαίρι, χωρίς όμως να αναφερθεί πιο συγκεκριμένα, με το σκεπτικό πως ακόμα είναι νωρίς. «Κανένας δεν μπορεί να ξέρει αυτή τη στιγμή τι θα γίνει. Στο τέλος του πρωταθλήματος, θα καθίσουμε κάτω και θα δούμε τι έφταιξε και τι πρέπει να γίνει».

Στην πλευρά του ΠΑΟΚ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς υποστήριξε, μιλώντας σε φιλάθλους, πως δεν έχει συμφωνήσει με καμία ομάδα: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν παράγοντα της ΑΕΚ. Δεν έχω συμφωνήσει με καμία ομάδα. Οι πρώτοι που θα μάθετε το τι πρόκειται να κάνω το καλοκαίρι θα είσαστε εσείς» και συμπλήρωσε: «Πάνω από όλους πρέπει να είναι ο ΠΑΟΚ. Αυτό που θέλω είναι να μην επηρεαστούν οι παίκτες από όλο αυτό το κλίμα ενόψει των αγώνων του πρωταθλήματος και του κυπέλλου».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ