Τετάρτη 13 Φλεβάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Επιχειρηματικό ... κρυφτούλι στην ΑΕΚ

Παρά το γεγονός ότι η ΠΑΕ βρίσκεται σε οριακό σημείο τα παιχνίδια συμφερόντων δε σταματούν στην ΑΕΚ. Αλλωστε η -ακόμα μια - μελλοντική προοπτική ρύθμισης των χρεών της με τις ευλογίες της Πολιτείας (όπως συνέβη φυσικά και με άλλες ΠΑΕ) αλλά η αντίστοιχη της κατασκευής γηπέδου αποτελούν σημαντικό δέλεαρ για τα επιχειρηματικά συμφέροντα. Ωστόσο, το ζητούμενο αυτή τη στιγμή φαίνεται να είναι η ενασχόλησή τους με τα δρώμενα της ΠΑΕ με το όσο δυνατόν λιγότερο κόστος για αυτούς (βλ. αποφυγή υποχρεώσεων). Ετσι την ...επανεμφάνιση στο προσκήνιο των διοικητικών πεπραγμένων του Δικεφάλου του επιχειρηματία Δ. Μελισσανίδη, που δήλωσε την πρόθεσή του να ασχοληθεί εάν υπάρξουν και άλλοι επιχειρηματίες με αυτόν τον στόχο, ακολούθησε η άρνηση του Π. Χατζηιωάννου για συμμετοχή και η καταρχήν θετική στάση του πρώην μετόχου της ΠΑΕ Π. Παππά. Την ίδια ώρα, για σχεδόν 5 μήνες τώρα παραμένει ρευστό το θέμα της εμπλοκής του επιχειρηματία Δ. Βιντιάδη.

  • Το βαρύ κλίμα από την άσχημη φετινή αγωνιστική πορεία αλλά και τα διοικητικά και οικονομικά προβλήματα που επικρατεί στον Παναθηναϊκό, κάνει τα πράγματα να οδεύουν σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Ετσι χτεσινές πληροφορίες ήθελαν την προπόνηση της ομάδας να μετατρέπεται σε... ροντέο ύστερα από λεκτική διαφωνία του προπονητή της ομάδας Φάμπρι με κάποιους παίκτες, με την ΠΑΕ να διαψεύδει το γεγονός.
  • Η ήττα από τον Πλατανιά στα Χανιά έφερε τον Αρη στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και στα αποδυτήρια πλέον όλα είναι ρευστά, ακόμα και για το νέο τεχνικό της ομάδα (αντικατέστησε πριν 15 ημέρες τον Ισπανό Αλκαθάρ) Γ. Μιχαλήτσιο.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ