Τετάρτη 13 Φλεβάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Ανακοίνωση του ΠΣΑΚ για τα επεισόδια στον τελικό

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από την οποία σχολιάζει τα όσα έκτροπα έλαβαν χώρα στον τελικό του Κυπέλλου, τονίζοντας πως δε θα έπρεπε να ξεκινήσει ο αγώνας.

«Το να καταδικάσουμε τη βία είναι απλά το αυτονόητο. Το να πούμε πως το μοντέλο διεξαγωγής του τελικού είναι ξεπερασμένο και μη αποδοτικό επίσης, το να επισημάνουμε πως η Αστυνομία είναι ανεπαρκής να περιφρουρήσει, το βλέπει όλη η Ελλάδα. Ο τελικός έπρεπε καλύτερα να μην αρχίσει. Πρέπει λοιπόν να προστατέψουμε μονάχοι τους εαυτούς μας. Γι' αυτό το λόγο καλούμε τους αρχηγούς των ομάδων σε έκτακτο συμβούλιο, για ν' αποφασίσουμε από κοινού τον τρόπο δράσης και αντίδρασης» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των συνδέσμου των παικτών.

  • Σε δύο συλλήψεις και τρεις... ταυτοποιήσεις ατόμων που συμμετείχαν στα επεισόδια το απόγευμα της Κυριακής στον τελικό μπάσκετ προχώρησε η Αστυνομία. Οι ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις μπορεί να μην έκαναν το παραμικρό μπροστά στους χούλιγκανς (για αυτό άλλωστε διατάχθηκε ΕΔΕ και τέθηκε σε διαθεσιμότητα ένας ταξίαρχος) μέσω των βίντεο όμως, ταυτοποίησαν πέντε άτομα και από τις δύο ομάδες.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ