Πέμπτη 28 Φλεβάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Εκλογές σε συνταξιουχικά σωματεία

Ξεκινούν σήμερα οι εκλογές του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ «η ΕΝΟΤΗΤΑ» και θα ολοκληρωθούν την επόμενη Πέμπτη 7 Μάρτη. Θα γίνονται καθημερινά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι, στον 3ο όροφο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, στο γραφείο 4.

Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε χτες, το απερχόμενο ΔΣ του Σωματείου, κάλεσε τους συνταξιούχους, με τη συμμετοχή τους και στις εκλογές, να δυναμώσουν το σωματείο και τη φωνή του, τις παρεμβάσεις του. Οπως είπαν, σε αυτή την περίοδο της άγριας επίθεσης του κεφαλαίου στα δικαιώματα της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων, με το τσάκισμα μισθών και συντάξεων, με την εμπορευματοποίηση της Υγείας, τα χαράτσια, τη φοροληστεία, απαιτείται να δυναμώσουν ακόμη περισσότερο τα σωματεία και ο ταξικός αγώνας που έχει στόχο την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής.

Προανήγγειλαν νέες κινητοποιήσεις το επόμενο διάστημα που θα κορυφωθούν τον Απρίλη με κινητοποίηση στην Αθήνα, στο Μέγαρο Μαξίμου.

  • Σε αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης βρίσκεται από χτες ο Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων πρώην ΔΕΚΟ και Τραπεζών. Οι εκλογές πραγματοποιούνται στα γραφεία του συλλόγου (Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος) από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα μέχρι και την 1 του Μάρτη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ