Τετάρτη 6 Μάρτη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΥΓΕΙΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΑΘΗΝΑΣ - ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
Κινητοποίηση αύριο στα κεντρικά της «Euromedica»

Σε κινητοποίηση στα κεντρικά γραφεία του ομίλου «Euromedica» (Αμερικής 12, Κολωνάκι) αύριο στις 3.30 μ.μ. καλούν τους εργαζόμενους του ομίλου σε Αθήνα και Πειραιά τα αντίστοιχα κλαδικά σωματεία Ιδιωτικής Υγείας.

Τα σωματεία καταγγέλλουν την πρόκληση της εργοδοσίας του ομίλου, «...που εμφάνισε ατομικές συμβάσεις με επιπλέον μειώσεις 15%, ενώ την ίδια ώρα έχει απλήρωτους τους συναδέλφους για πάνω από 4 μήνες! Παρόλο που τα κέρδη του ομίλου για το πρώτο 9μηνο του 2012 είχαν αύξηση 24,4% συγκριτικά με το 2011 (176 εκατ. ευρώ).

Τρομοκρατούν και εκβιάζουν σε ολόκληρο τον όμιλο πανελλαδικά. Οι συνάδελφοι στη Θεσσαλονίκη ήδη έχουν απαντήσει με προειδοποιητικές απεργίες».

«Ολοι μαζί ενωμένοι μια γροθιά να απαντήσουμε, ενάντια στην απλήρωτη δουλειά, στις μειώσεις των μισθών και στις ατομικές συμβάσεις εργασίας. Αυτό που θα κάμψει την εργοδοτική - κυβερνητική αδιαλλαξία είναι η ενότητα και ο συντονισμένος αγώνας. Αυτό απαιτεί μαζική οργάνωση στο κλαδικό σωματείο και σχεδιασμό - συντονισμό του αγώνα», καταλήγει το κάλεσμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ