Παρασκευή 8 Μάρτη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΑΧΤΙΔΑ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΤΗΣ ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Το ΚΚΕ στο πλευρό των εργατών της Ναυπηγικής Βιομηχανίας

«Οι εξελίξεις επιβεβαιώνουν ότι λύση για τους εργαζόμενους και το λαό είναι ο Δημόσιος Φορέας Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας», σημειώνεται

Η Αχτίδα Μετάλλου της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ, με ανακοίνωσή της χαιρετίζει και συμπαραστέκεται στον αγώνα των εργαζομένων της Ναυπηγικής Βιομηχανίας.

Ανάμεσα στα άλλα τονίζει:

«Συνάδελφοι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά και Ελευσίνας, άνεργοι στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη του Περάματος.

Το ΚΚΕ χαιρετίζει τον αγώνα που κάνετε για να μην πληρώσετε εσείς και όλη η εργατική τάξη τα σπασμένα της οικονομικής καπιταλιστικής κρίσης, που δημιούργησαν τα μεγάλα κέρδη των μονοπωλίων, οι βιομήχανοι, που μαζί με την κυβέρνηση και την ΕΕ κάνουν τη ζωή των εργαζομένων κόλαση και δύσκολη.

(...)

Από τη δική σας πείρα μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα ότι η πρόταση του ΚΚΕ για άλλο δρόμο ανάπτυξης, για ναυπηγική βιομηχανία στην υπηρεσία του λαού, είναι η μοναδική διέξοδος που υπηρετεί τα συμφέροντα των εργαζομένων. Τώρα ο αγώνας όλων των εργαζομένων και ανέργων στη ναυπηγική βιομηχανία, μαζί με τα άμεσα αιτήματα που σχετίζονται με τη διαβίωσή μας, να δεθούν με την απαίτηση της προοπτικής. Για να γίνει ο τεράστιος πλούτος που παράγουν οι εργαζόμενοι εργατική λαϊκή περιουσία, στην υπηρεσία των λαϊκών αναγκών, για μια εξουσία χωρίς μονοπώλια και εκμεταλλευτές.

Σήμερα, οι εξελίξεις επιβεβαιώνουν ότι λύση για τους εργαζόμενους και το λαό είναι ο Δημόσιος Φορέας Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας, η πάλη ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ που υπηρετούν τα μονοπώλια, ντόπια και ξένα.

Σε αυτό το δρόμο, οι εργαζόμενοι μπορούν να έχουν αποτελέσματα σε άμεσα ζητήματα και ανάγκες και κυρίως να πάνε τα πράγματα προς τα μπρος, στο δρόμο που ανοίγει προοπτική για ανάπτυξη προς όφελος των εργαζομένων και των συμμάχων τους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ