Σάββατο 9 Μάρτη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
Παρέμβαση για επανασύνδεση ρεύματος

Σε κινητοποίηση στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στο Αργοστόλι για την επανασύνδεση του ρεύματος σε δύο οικογένειες παιδιών που πηγαίνουν σε ειδικό σχολείο και σε ένα συνταξιούχο προχώρησε χτες το μεσημέρι πολυπληθής αντιπροσωπεία από τη Λαϊκή Επιτροπή Λειβαθούς, το Εργατικό Κέντρο, την ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης, την ΠΑΣΕΒΕ, τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Αργοστολίου και το 15μελές του 2ου Λυκείου Αργοστολίου.

Το ρεύμα στις τρεις οικογένειες η ΔΕΗ το έκοψε επειδή δεν μπορούσαν να πληρώσουν τους σχετικούς λογαριασμούς, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις σε βάρος τους και ειδικά στις δύο οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα τα μέλη τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο συνταξιούχος προσπαθούσε να εξηγήσει στη ΔΕΗ πως ενώ έχει βγει στη σύνταξη εδώ και δύο χρόνια, έχει καθυστερήσει η έκδοσή της, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταποκριθεί και αυτός με τη σειρά του στις υποχρεώσεις του.

Η διεύθυνση του καταστήματος, αρχικά οχυρώθηκε πίσω από το γράμμα του κανονισμού της ΔΕΗ ΑΕ για τη διακοπή παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, αλλά στη συνέχεια, μετά και την πίεση που ασκήθηκε, δεσμεύτηκε για την άμεση επανασύνδεση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ