Πέμπτη 14 Μάρτη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΑΙΔΕΙΑ
Φωτιά σε σχολική αίθουσα στον Εύοσμο

Οι επικίνδυνες συνθήκες μέσα στις οποίες κάνουν μάθημα παιδιά Δημοτικού αναδείχθηκε με δραματικό τρόπο το μεσημέρι της Τρίτης, όταν εκδηλώθηκε φωτιά σε κινητή μεταλλική (Kibo) - αίθουσα διδασκαλίας στο 25ο Δημοτικό σχολείο Ευόσμου Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά εκδηλώθηκε στις 2 το μεσημέρι, πιθανά εξαιτίας βραχυκυκλώματος σε θερμαντικό σώμα. Ευτυχώς οι μαθητές είχαν σχολάσει οπότε δεν κινδύνευσαν.

Χτες, οι μαθητές της Στ' τάξης έκαναν μάθημα στο γραφείο των δασκάλων, αφού η Kibo - αίθουσα διδασκαλίας τους καταστράφηκε και η άλλη Kibo - αίθουσα, που έχει στηθεί στο χώρο του σχολείου για να καλυφθούν οι ανάγκες διδασκαλίας, κρίθηκε επίσης ακατάλληλη.

Το συγκεκριμένο σχολείο διαθέτει συνολικά 8 αίθουσες από τις οποίες οι δύο είναι kibo και οι 6 προκατασκευασμένες. Ο Σύλλογος Γονέων του Σχολείου καθώς και κάτοικοι της περιοχής εδώ και καιρό έχουν επισημάνει την ακαταλληλότητα του Σχολείου και ζητούν την κατασκευή ενός νέου σχολικού κτιρίου που να φιλοξενήσει τους μικρούς μαθητές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ