Τετάρτη 20 Μάρτη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΚΝΕ
Εκδηλώσεις σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ

Εκδηλώσεις σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ, με θεματολογία αντίστοιχη με το αντικείμενο σπουδών κάθε σχολής ξεκινούν οι Οργανώσεις της ΚΝΕ σε Αττική και Θεσσαλονίκη από σήμερα, δένοντας έτσι τον προβληματισμό των φοιτητών γύρω από τις σπουδές τους με την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ. Αυτήν την εβδομάδα εκδηλώσεις διοργανώνουν:

  • Σήμερα, Τετάρτη:

-- Οι Οργανώσεις Βάσης Ιστορικού - Αρχαιολογικού, με θέμα «Η δημοκρατία της Βαϊμάρης και η άνοδος του φασισμού», στις 12 το μεσημέρι, στο αίθριο της Φιλοσοφικής. Ομιλητής ο Χρήστος Μπαλωμένος, συνεργάτης της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Οι ΟΒ Γεωλογικού, με θέμα «Ορυκτός πλούτος στην Ελλάδα: Αξιοποίηση για ποιον;», στις 2 μ.μ., αμφιθέατρο Α13. Ομιλητής ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

  • Αύριο Πέμπτη, 21 Μάρτη:

-- Η ΟΒ Η/Υ, με θέμα «Ενημέρωση και διαδίκτυο», στη 1 μ.μ. Ομιλητής ο Γιάννης Κλεφτογιάννης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Οι Οργανώσεις σε ΦΠΨ και Πρόγραμμα Ψυχολογίας, με θέμα «Η μαρξιστική ψυχολογία», στις 6 το απόγευμα. Ομιλητής ο Μιχάλης Κουβελάς, ερευνητής και συγγραφέας.

-- Η Τομεακή Οργάνωση ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, με θέμα «Οι εξελίξεις στο χώρο της Υγείας και οι θέσεις του ΚΚΕ». Ομιλητής ο Οδυσσέας Μαάιτα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ