Σάββατο 6 Απρίλη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΛΑΣΣΟΝΑ
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τους νεοναζί

Συνεχίζονται στην περιοχή της Ελασσόνας οι λαϊκές αντιδράσεις για την πρόκληση της Χρυσής Αυγής να παραστούν εκπρόσωποί της σε αντιστασιακή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, στις 10 Μάρτη, στην Τσαριτσάνη. Να υπενθυμίσουμε ότι ο λαός της Τσαριτσάνης, ενός χωριού με ηρωική δράση στα χρόνια της Εθνικής Αντίστασης, έδιωξε κακήν κακώς τους φασίστες, μην επιτρέποντάς τους να λερώσουν την εκδήλωση μνήμης και τιμής για τους αγωνιστές - πατριώτες που εκτελέστηκαν από τα στρατεύματα Κατοχής.

Ετσι, μετά από ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, με το οποίο καταδικάστηκε η παρουσία της Χρυσής Αυγής κι αποφασίστηκε να μην κληθεί ξανά σε εκδηλώσεις του Δήμου, 11 μαζικοί φορείς της περιοχής συνυπογράφουν κείμενο, με το οποίο εγκρίνουν το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου και καταγγέλλουν τη Χρυσή Αυγή.

Το ψήφισμα υπογράφουν: οι Μορφωτικοί - Πολιτιστικοί Σύλλογοι Τσαριτσάνης, Καλλιθέας, Λυκουδίου, Δομένικου, Γεράνειας, οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Τσαριτσάνης, Γυμνασίου - Λυκείου Καλλιθέας, Γυμνασίου - Λυκείου Δομένικου, το Σωματείο Οικοδόμων Ελασσόνας, το παράστημα Ελασσόνας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, η Επιτροπή Επαναπατρισθέντων Πολιτικών Προσφύγων Επαρχίας Ελασσόνας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ