Σάββατο 13 Απρίλη 2013 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ «ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ»
Στο τιμόνι της διοίκησης ενισχυμένες οι ταξικές δυνάμεις

Ενισχυμένες σε ψήφους, έδρες και αντιπροσώπους για το Εργατικό Κέντρο Αθήνας, βγήκαν οι δυνάμεις της «Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας Ξενοδοχείου Μετροπόλιταν» από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της νέας διοίκησης.

Συγκεκριμένα, στις αρχαιρεσίες ψήφισαν 150 εργαζόμενοι (από 147 στις προηγούμενες) σε σύνολο 205 εργαζομένων (από 215 στις προηγούμενες). Βρέθηκαν 16 άκυρα και 134 έγκυρα ψηφοδέλτια. Η «ΔΑΣ» έλαβε 106 ψήφους (από 66 στις προηγούμενες αρχαιρεσίες) και κατέλαβε τις 7 από τις 9 έδρες (είχε 5) στο νέο ΔΣ. Το ψηφοδέλτιο «Ενωμένοι Εργαζόμενοι» πήραν 28 ψήφους (από 54) και κατέλαβαν 2 έδρες στο ΔΣ (είχε 4). Η ΔΑΣ, επίσης, εξέλεξε 1 αντιπρόσωπο για την Ομοσπονδία (είχε 1) και 2 για το Εργατικό Κέντρο Αθήνας (είχε 1). Το ψηφοδέλτιο «Ενωμένοι Εργαζόμενοι» δεν εξέλεξαν κανέναν αντιπρόσωπο.

Με ανακοίνωσή της, η ΔΑΣ σημειώνει «ευχαριστούμε τους εργαζόμενους που μας ψήφισαν και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τον αγώνα μαζί με τα ταξικά συνδικάτα και το ΠΑΜΕ, ενάντια στο μαύρο μέτωπο κυβέρνησης και εργοδοσίας με αιτήματα που θα ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες μας». Σημειώνει ότι «με τους εργαζόμενους που συνειδητά ψήφισαν λευκό - άκυρο ή επέλεξαν να μη μας ψηφίσουν θα επιδιώξουμε και μαζί τους να δώσουμε τις μάχες που θα οργανώσουμε το επόμενο διάστημα. Κανείς δεν περισσεύει».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ