Τετάρτη 24 Απρίλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΛΟΓΙΣΤΕΣ - ΠΑΣΕΒΕ - ΜΑΣ
Σήμερα η πορεία στον ΣΕΒ

Συγκέντρωση στις 6.30 μ.μ. στα γραφεία της ΠΟΛ (Κάνιγγος 27)

Με συγκέντρωση και πορεία σήμερα στα γραφεία του ΣΕΒ κλιμακώνουν τα κοινά αγωνιστικά τους βήματα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών και οι Ενώσεις Λογιστών Αθήνας και Πειραιά, η Επιτροπή Αγώνα Λογιστών Ελεύθερων Επαγγελματιών της ΠΑΣΕΒΕ, η Επιτροπή Εργαζομένων του ΠΑΜΕ υπουργείου Οικονομικών και το ΜΑΣ. Η συγκέντρωση έχει οριστεί στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία της ΠΟΛ (Κάνιγγος 27) και θα ακολουθήσει η πορεία στον ΣΕΒ.

Παλεύουν και διεκδικούν:

  • Αμεσα υπογραφή αξιοπρεπούς Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (ΣΣΕ) για τους λογιστές, βοηθούς λογιστές. Να περιληφθούν στη ΣΣΕ και οι ελεγκτές. Να περιληφθούν στη ΣΣΕ και οι νεοπροσλαμβανόμενοι κάτω των 25 ετών. Η επαγγελματική εξέλιξη να βασίζεται στη ΣΣΕ.
  • «Οχι» στις απολύσεις και μετακινήσεις υπαλλήλων σε καμιά εφορία. «Οχι» στο κλείσιμο των ΔΟΥ. «Οχι» στην εκχώρηση αρμοδιοτήτων στους ιδιώτες. Κρατικός φοροεισπρακτικός μηχανισμός που θα φορολογεί το μεγάλο κεφάλαιο και όχι να ληστεύει το λαό.
  • Να μην εφαρμοστεί η αξιολόγηση.
  • Να αποδεσμευτεί τώρα η υποβολή της υπεύθυνης δήλωσης, αλλά και το Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων από την υποχρέωση για οικονομική τακτοποίηση στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας. Να μην ισχύσει το χαράτσι που συνοδεύει την κατάθεση της υπεύθυνης δήλωσης.
  • «Οχι» στη φορολογική εξόντωση και στο τσάκισμα των αυτοαπασχολούμενων και μικρών επαγγελματιών λογιστών.
  • «Οχι» στο σχέδιο «Αθηνά».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ