Παρασκευή 26 Απρίλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σταθερή και μόνιμη εργασία για όλους!

Ανακοίνωση της Τομεακής Οργάνωσης Τοπικής Κεντρικής Δημόσιας Διοίκησης της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ

«Σταθερή και μόνιμη εργασία για όλους και όλες. Ούτε βήμα πίσω!» Το αίτημα αυτό προτάσσει σε ανακοίνωσή της η Τομεακή Οργάνωση Τοπικής/Κεντρικής Δημόσιας Διοίκησης της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, στην οποία τονίζει ανάμεσα σε άλλα:

«Οι απολύσεις και στο Δημόσιο, η άρση της μονιμότητας, η ιδιωτικοποίηση δομών και υπηρεσιών (όπως Υγεία, Παιδεία, Πρόνοια κλπ.), η συντριβή των εργασιακών σχέσεων είναι διέξοδος για τα συσσωρευμένα κεφάλαια και καμιά σχέση δεν έχουν με τα οξυμένα προβλήματα του λαού μας. Στόχος τους μια κρατική διοίκηση απόλυτα προσαρμοσμένη στην κερδοφορία των μονοπωλιακών ομίλων. Μια κρατική διοίκηση ενάντια στο λαό και τις ανάγκες του.

Μπες μπροστά! Πάρε την υπόθεση της ζωής και της πάλης στα χέρια σου. Οργάνωσε τον αγώνα, παντού: στο γραφείο, στο υπουργείο, στον οργανισμό, στην υπηρεσία, στη γειτονιά που μένεις, στο σχολείο που πάει το παιδί σου. Απλωσε χέρι ταξικής αλληλεγγύης στο άνεργο, τον απολυμένο, στο νέο που τον καλούν να δουλέψει για ένα κομμάτι ψωμί. Να μπορέσει να σταθεί όρθιος, να παλέψει!

Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ! Σταθερή και μόνιμη εργασία για όλους και όλες, κατάργηση όλων των αντεργατικών νόμων, υπεράσπιση του λαϊκού εισοδήματος. Καμία απόλυση - όχι στην εργασιακή εφεδρεία, στα χαράτσια και τη φοροληστεία. Οχι στην επιχειρηματική δράση σε Υγεία, Παιδεία, Πρόνοια. Μαζικές προσλήψεις τώρα. Ελάφρυνση των υπερχρεωμένων λαϊκών νοικοκυριών - όχι ρύθμιση υπέρ των τραπεζών!

Η Λαϊκή Συμμαχία είναι ο ενωτικός νικηφόρος δρόμος των εργατών με τους φτωχούς αγρότες στο χωριό, τους αυτοαπασχολούμενους στην πόλη, ενάντια στην εξουσία των μονοπωλίων».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ