Τετάρτη 8 Μάη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Δυσκολεύει του Αβ. Παπαδόπουλου

Ούτε χτες, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, κατάφερε να ακολουθήσει την κανονική προπόνηση. Συνέχισε τη θεραπεία του και έκανε αερόβιο ατομικό πρόγραμμα. Γεγονός που καθιστά ακόμα πιο δύσκολη τη συμμετοχή του έμπειρου «ερυθρόλευκου» αμυντικού, στο σαββατιάτικο τελικό κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης.

Την προετοιμασία τους συνεχίζουν και οι Αρκάδες. Προπονητικό τιμ και παίχτες δουλεύουν σωματικά αλλά και ψυχικά ώστε να παρουσιαστούν έτοιμοι στο ΟΑΚΑ. Ξέρουν (και το αναγνωρίζουν δημόσια) πως είναι το αουτσάιντερ και ο Ολυμπιακός το μεγάλο φαβορί. Δηλώνουν όμως έτοιμοι να δείξουν σεβασμό και όχι φόβο, το απαιτούμενο πάθος, ώστε να διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τελείωσε η σεζόν για τον Τοτσέ. Ο Ισπανός επιθετικός τραυματίστηκε στην προχτεσινή προπόνηση και χτες η μαγνητική εξέταση έδειξε πως υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στο δεξιό τετρακέφαλο. Η αποθεραπεία του υπολογίζεται περίπου σε 3 βδομάδες.

Χάνει λοιπόν τον αγώνα κατάταξης με την Ξάνθη, για την οποία αμφίβολος είναι και ο Φορναρόλι. Αρα ο Γιάννης Βονόρτας υπολογίζει σίγουρα μόνο τους Φιγκερόα και Αποστολόπουλο. Να σημειώσουμε πως οι «πράσινοι» επέστρεψαν και προπονούνται στο γήπεδο της Λ. Αλεξάνδρας.

Αντίθετα στην Ξάνθη, η προετοιμασία των ακριτών συνεχίζεται χωρίς προβλήματα. Οπως έγινε γνωστό χτες, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας όρισε τον Δημήτρη Θάνο (του συνδέσμου Γρεβενών) να διαιτητεύσει το μπαράζ της ερχόμενης Πέμπτης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ