Τετάρτη 8 Μάη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
Αυλαία τελικών

Ανοίγει σήμερα η αυλαία στη σειρά των τελικών για τα πλέι-οφ της Α1 κατηγορίας ανδρών στο πόλο. Τον τίτλο διεκδικούν, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη. Η πρώτη αναμέτρηση φιλοξενείται απόψε στον Πειραιά (19.00, «Novasports 3») και η επόμενη (Σάββατο) στο Λαιμό. Στη συνέχεια υπάρχει διακοπή των τελικών, λόγω του φάιναλ-φορ του Κυπέλλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» - με πλεονέκτημα έδρας, χάρη στο αήττητο σερί τους κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου - σκοπεύουν να επιστρέψουν στην κορυφή, απ' όπου τους «γκρέμισε» πέρυσι η Βουλιαγμένη. Με τη μέχρι τώρα απόδοσή τους, δικαίως, έχουν χαρακτηριστεί ως φαβορί. Οι «μπέμπηδες» θέλουν να διατηρήσουν τα κεκτημένα αλλά για να το καταφέρουν, πρέπει να παρουσιάσουν θεαματική βελτίωση. Νωρίτερα σήμερα (16.30, Ιωνικό κολυμβητήριο), θα αναμετρηθούν για την τρίτη θέση ΝΟ Χίου - ΝΟ Αργοστολίου.

Για την αντίστοιχη κατηγορία των γυναικών, θα γίνουν σήμερα οι αναμετρήσεις της 13ης αγωνιστικής. Στο σημαντικότερο παιχνίδι η 2η Βουλιαγμένη υποδέχεται τον 3ο Ηρακλή. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Μαρούσι τον τοπικό Τρίτωνα. Το πρόγραμμα: Βουλιαγμένη - Ηρακλής, Εθνικός - Ρέθυμνο, ΝΕ Πατρών - Νηρέας Χαλ. (16.00), Τρίτων Αμαρ. - Ολυμπιακός (21.00). Χτες, στο Λαιμό, η Βουλιαγμένη - σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 12η αγωνιστική - κέρδισε το (τυπικά γηπεδούχο) Ρέθυμνο με 15-5.

  • Εγινε χτες η κλήρωση για τους 17ους Μεσογειακούς Αγώνες που θα φιλοξενηθούν (από 24 Ιούνη έως 3 Ιούλη) στη Μερσίνα της Τουρκίας. Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών θα είναι στον 1ο όμιλο με αντιπάλους τις Σερβία, Ιταλία, Γαλλία. Το 2ο όμιλο συγκροτούν Ισπανία, Κροατία, Τουρκία.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ