Κυριακή 19 Μάη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα Κυριακή 19/5

  • Στην Αγία Μονή Τρικάλων, στις 11 π.μ., καφενείο «Παζαΐτη», θα μιλήσει η Βάσω Μπακάση, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας.
  • Από τις 10 π.μ., αντιπροσωπεία της Τομεακής Επιτροπής Υπαίθρου Τρικάλων θα περιοδεύσει στα χωριά του Δήμου Καλαμπάκας Φλαμπουρέσι, Γερακάρι, Λογγά, Κονισκό.

Τη Δευτέρα 20/5

  • Ο Γιώργος Λαμπρούλης, βουλευτής του ΚΚΕ, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη - περιοδεία στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.
  • Δευτέρα 20/5, στο Κεραμίδι, στις 9 μ.μ., στο καφενείο «Ηρακλή Κόττη», θα μιλήσει ο Αχιλλέας Κανταρτζής.
  • Σύσκεψη διοργανώνει η ΚΟΒ Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της, με ομιλητή τον Γιάννη Νοτάκη, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Την Τετάρτη 22/5

  • Εκδήλωση με θέμα: «Ιμπεριαλιστικός πόλεμος - Η στάση του εργατικού και λαϊκού κινήματος - Διδάγματα και συμπεράσματα, 68 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη», οργανώνει η Τομεακή Επιτροπή Βόλου του ΚΚΕ, στις 8 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Βόλου.

Την Κυριακή 26/5

  • Η ΤΕ Νοτιοδυτικών Συνοικιών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ τιμά τους 200 κομμουνιστές του Χαϊδαρίου που εκτελέστηκαν την Πρωτομαγιά του 1944, με εκδήλωση που διοργανώνει στις 7.30 μ.μ., στο Νέο Θέατρο του Δήμου Χαϊδαρίου (στρατόπεδο), Πάρκο Ιστορικής Μνήμης. Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει πολιτιστικό πρόγραμμα. Στο χώρο θα λειτουργήσει έκθεση βιβλίου και φωτογραφίας.
  • Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Τι εργατικό κίνημα χρειάζεται σήμερα η εργατική τάξη, που θα βοηθά να γίνονται σημαντικά βήματα στην πάλη και οργάνωση των εργατών απέναντι στα μονοπώλια και την εξουσία τους», διοργανώνουν στις 10.30 πμ οι Κομματικές Οργανώσεις Μετάλλου Ν/Ζώνης - Στεριανού της ΤΟ Βιομηχανίας της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, στο θέατρο «Αντώνης Σαμαράκης» στο Κερατσίνι (Μικράς Ασίας και Παπαναστασίου πίσω από το δημαρχείο).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ