Σάββατο 25 Μάη 2013 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Με τραγούδια της καρδιάς μας

Ο Παντελής Θαλασσινός, παρουσιάζοντας τραγούδια του νέου του δίσκου (κυκλοφόρησε πρόσφατα) εμφανίζεται στο «club του Μύλου» (Aνδρέου Γεωργίου 56, Σφαγεία, τηλ. 2310.504.014, 6986924600) στις 30 Μαΐου. Μια μουσική παράσταση με «10 τραγούδια της ελπίδας», διάσπαρτα, ανάμεσα σε όσα ξέρουμε και τον έχουν καταξιώσει ως δημιουργό και ερμηνευτή.

Τρία χρόνια μετά από τις συνεργασίες του με τον Μανώλη Λιδάκη («Μη μου γκρεμίζεις τ' όνειρο») και την Μελίνα Κανά («Μόνο κόκκινο») και έξι από την τελευταία του προσωπική δουλειά («Το καλαντάρι»), ο Παντελής Θαλασσινός επιστρέφει στη δισκογραφία με το δίσκο «10 τραγούδια της ελπίδας», σε στίχους του ίδιου, της Μαίρης Φασουλάκη, της Χρυσάνθης Τουφεξή, του Πόλυ Κυριακού, της Ελένης Σιούφτα, του Ηλία Κατσούλη, καθώς και ένα τραγούδι σε ποίηση Κώστα Ουράνη.

Στο σταυροδρόμι της μελωδίας, των συναισθημάτων και της δισκογραφίας, ο μελωδικός «ορίζοντας» του Παντελή Θαλασσινού ανέτειλε ξανά με όμορφα τραγούδια, σμιλεμένα με τη φωνή που συγκινεί πάντα και μας «ταξιδεύει» στα «τοπία» της ψυχής του. Ηχοι και λόγια κόντρα στο εφήμερο και στο εύπεπτο. Τραγούδια της ψυχής, γλυκόπικροι στοχασμοί, λέξεις και αισθήματα, προβληματισμοί, οράματα, που μας προσκαλούν να δούμε το ελληνικό τραγούδι από ποιητική γωνιά και βαθύτερη σκέψη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ