Τρίτη 28 Μάη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Αύριο με μαθήματα κατεύθυνσης

Eurokinissi

Με Αρχαία Ελληνικά θεωρητικής κατεύθυνσης και Μαθηματικά για τις υπόλοιπες κατευθύνσεις συνεχίστηκαν χτες οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψήφιους από τα γενικά λύκεια.

Ως «τα δυσκολότερα των τελευταίων ετών» χαρακτήρισε τα θέματα των Μαθηματικών η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία, σημειώνοντας ότι απαιτούσαν ειδικές τεχνικές, απαιτούσαν καλή γνώση της ύλης των προηγούμενων τάξεων, ήταν εκτεταμένα και ότι η σωστή διαχείριση του χρόνου από τους υποψηφίους ήταν σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία, ειδικά με το ερώτημα Β3.

Η Πανελλήνια Ενωση Φιλολόγων θεωρεί ότι τα θέματα Αρχαίων Ελληνικών ήταν σαφή στη διατύπωσή τους και ανταποκρίνονταν στα ζητούμενα της σχολικής διδασκαλίας.

Αύριο Τετάρτη οι υποψήφιοι των γενικών λυκείων εξετάζονται στα Λατινικά θεωρητικής κατεύθυνσης, Χημεία θετικής, Ηλεκτρολογία τεχνολογικής κατεύθυνσης (κύκλος τεχνολογίας και παραγωγής) και Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον τεχνολογικής κατεύθυνσης (κύκλος πληροφορικής και υπηρεσιών).

Οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους περισσότερους υποψήφιους των γενικών λυκείων ολοκληρώνονται την Παρασκευή με το μάθημα επιλογής Αρχές Οικονομικής θεωρίας και στις 15 Ιούνη ξεκινούν οι εξετάσεις στα ειδικά μαθήματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ