Τετάρτη 29 Μάη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
FOOTBALL LEAGUE
Το πρόγραμμα των αγώνων κατάταξης

Σε Θεσσαλονίκη και Βόλο θα ανοίξει την Κυριακή (2 Ιούνη) η πρεμιέρα των πλέι οφ στην Football League, αφού σύμφωνα με τη χτεσινή κλήρωση την 1η αγωνιστική θα κοντραριστούν ο Ηρακλής με τον Ολυμπιακό Βόλου και η Νίκη Βόλου με τον Παναιτωλικό. Οι αναμετρήσεις θα αρχίζουν στις 20.00 και θα διεξάγονται παράλληλα. Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος των πλέι οφ θα ακολουθήσει τις τρεις ήδη προβιβασμένες ομάδες (Απόλλων Σμύρνης, Εργοτέλης, Καλλονή) στη Super League. Το ντέρμπι του Βόλου μεταξύ Ολυμπιακού και Νίκης θα διεξαχθεί τη δεύτερη αγωνιστική (5 Ιούνη). Η ειδική βαθμολογία των ομάδων είναι: Παναιτωλικός 1, Ολυμπιακός Βόλου 1, Ηρακλής 1, Νίκη Βόλου 0.

  • Τη βαθμολογία μόνο για τις επτά πρώτες θέσεις επικύρωσε η διοργανώτρια αρχή χτες, καθώς εκκρεμούν οι κλήσεις σε απολογία των ομάδων που αναφέρονται σε φακέλους της ΟΥΕΦΑ για ύποπτα ματς.
  • Πειθαρχική δίωξη κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκής άσκησε χτες ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας της ΕΠΟ Π. Καρράς για τα όσα υποστήριξε ότι παίκτης και παράγοντας του Απόλλωνα «πλησίασαν» παίκτες της ομάδας πριν το μεταξύ τους παιχνίδι.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ