Τετάρτη 12 Ιούνη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ
Επανακατέθεσε την Ερώτηση στον πρωθυπουργό

Αφορά σε μέτρα ανακούφισης συνταξιούχων και ασφαλισμένων

Την Επίκαιρη Ερώτηση προς τον πρωθυπουργό, με την οποία ζητάει να παρθούν μέτρα για την ανακούφιση συνταξιούχων και ασφαλισμένων, με τη διασφάλιση αξιοπρεπών συντάξεων, σύγχρονων και δωρεάν δημόσιων υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας και να καλυφθούν οι απώλειες των ασφαλιστικών ταμείων και του ΕΟΠΥΥ, επανακατέθεσε χτες η πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή, ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με πάγια τακτική του, απέφυγε να εμφανιστεί στη Βουλή για να απαντήσει στην Επίκαιρη Ερώτηση της Αλέκας Παπαρήγα. Με αφορμή τις επανειλημμένες αρνήσεις του Αντ. Σαμαρά και υπουργών της κυβέρνησης να απαντήσουν σε Ερωτήσεις βουλευτών του ΚΚΕ, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του Κόμματος σημείωνε μεταξύ άλλων σε σχόλιο που εξέδωσε στις 6/6/2013:

«Εχει γίνει κανόνας ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί να επικαλούνται άλλες υποχρεώσεις και να αποφεύγουν τη συζήτηση των Ερωτήσεων του ΚΚΕ. Τη στιγμή μάλιστα που γνωρίζουν ότι την Παρασκευή συζητούνται Ερωτήσεις προς τον πρωθυπουργό, ο οποίος - όταν κωλύεται - αντικαθίσταται από τον αρμόδιο υπουργό. Το ΚΚΕ καταδικάζει αυτήν την απαράδεκτη στάση. Ο λαός ας βγάλει τα συμπεράσματά του».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ