Τετάρτη 12 Ιούνη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Σήμερα η εκδήλωση ενάντια στα ναρκωτικά

Στις 7 μ.μ., στο ΚΥΒΕ Περιστερίου

Η Γραμματεία Νέων του ΠΑΜΕ είναι σταθερά προσανατολισμένη στον αγώνα ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά (φωτ. από το περσινό τουρνουά)
Η Γραμματεία Νέων του ΠΑΜΕ είναι σταθερά προσανατολισμένη στον αγώνα ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά (φωτ. από το περσινό τουρνουά)
Με μια μεγάλη εκδήλωση συνεχίζονται οι πρωτοβουλίες της Γραμματείας Νέων του ΠΑΜΕ ενάντια στα ναρκωτικά. Στην εκδήλωση - ημερίδα με θέμα «Ούτε σκληρά ούτε μαλακά, ούτε φτηνά ούτε ακριβά. Ασυμβίβαστοι με τη ναρκωκουλτούρα» θα συμμετάσχουν θεραπευτικές κοινότητες του ΚΕΘΕΑ, το Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ), σύλλογοι οικογένειας των θεραπευτικών προγραμμάτων, αλλά και άνθρωποι από το χώρο του αθλητισμού.

Η εκδήλωση θα γίνει σήμερα στις 7 μ.μ. στο ΚΥΒΕ Περιστερίου (Εθνάρχου Μακαρίου 1, προέκταση της Λένορμαν) και αποτελεί συνέχεια των πρωτοβουλιών της Γραμματείας κατά των ναρκωτικών, στο πλαίσιο του φετινού εργατικού τουρνουά ποδοσφαίρου. Ετσι, η Γραμματεία Νέων έχει απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στο τουρνουά ποδοσφαίρου, στα σωματεία, στους συλλόγους σπουδαστών στα ΙΕΚ, στους σπουδαστές των ΕΠΑΣ, του ΟΑΕΔ, αλλά και στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων Αθήνας.

Οι νέοι εργαζόμενοι και συνδικαλιστές από διάφορους κλάδους ενώνουν τις δυνάμεις τους, ενώνουν τη φωνή τους με εργαζόμενους και φορείς από το χώρο της τοξικοεξάρτησης, με γονείς που έχουν βιώσει από πρώτο χέρι το πρόβλημα των ναρκωτικών. Στόχος και της σημερινής εκδήλωσης είναι να αναδειχθεί η ανάγκη για ανάπτυξη δημόσιων και δωρεάν δομών και υπηρεσιών πρόληψης - θεραπείας - επανένταξης. Να αναδειχθούν οι θέσεις και οι πρωτοβουλίες του ΠΑΜΕ ενάντια στην τοξικοεξάρτηση και στη ναρκωκουλτούρα. Πρόκειται για ένα πρόβλημα που αφορά κάθε σπίτι, ιδιαίτερα τις πιο φτωχές, λαϊκές οικογένειες και η Γραμματεία Νέων του ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα, τους μαζικούς φορείς, τους συλλόγους να αναλάβουν πρωτοβουλίες, να εντάξουν στη δράση τους την πάλη κατά των ναρκωτικών προτάσσοντας το τρίπτυχο πρόληψη - θεραπεία - επανένταξη.

  • Ο χώρος όπου θα γίνει η εκδήλωση απέχει περίπου 5 λεπτά από το σταθμό μετρό του Αγίου Αντωνίου και για την πρόσβαση εξυπηρετούν επίσης το τρόλεϊ της γραμμής 12 και το λεωφορείο της γραμμής Α13.
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
«Τίποτα πιο ωραίο, τίποτα πιο αληθινό από τη ζωή δεν είναι!» (2020-07-01 00:00:00.0)
Παράσταση διαμαρτυρίας από φορείς προχτές Τετάρτη (2018-06-22 00:00:00.0)
Κανένας συμβιβασμός με τον ψεύτικο κόσμο των ναρκωτικών (2014-06-24 00:00:00.0)
Εκδήλωση ενάντια στα ναρκωτικά (2013-06-08 00:00:00.0)
Να σκεφτούμε ποιοι ωφελούνται από μια νεολαία εξαρτημένη (2012-06-27 00:00:00.0)
Πρωτοβουλίες ενάντια στη ναρκω-καταστολή (2012-01-21 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ