Τετάρτη 26 Ιούνη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Παρουσίαση Στέφενς με αποκαλύψεις

Μπορεί (θεωρητικά) κεντρικό θέμα, χτες στο «Βελλίδειο» Συνεδριακό Κέντρο, να ήταν η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή στον ΠΑΟΚ, Χούουμπ Στέφενς. Ομως (πρακτικά) στο επίκεντρο βρέθηκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, αφού για περισσότερο από 2 ώρες μίλησε για πολλά.

Καλωσόρισε μεν τον προπονητή, αλλά «...αν δεν μπορεί να πετύχει το πρωί το στόχο (σ.σ. πρωτάθλημα) το βράδυ θα είναι σπίτι του». Υποστήριξε πως κατέθεσε πρόταση 6,5 εκατ. ευρώ στον Ροναλτίνιο, αλλά ο Βραζιλιάνος δε συζήτησε καν. Και - μεταξύ άλλων - ακολούθησε ένα κρεσέντο... μηνυμάτων.

Ο επιχειρηματίας τόνισε πως αν δε γίνει δεκτός ο διακανονισμός που προτείνει για τα χρέη της ΠΑΕ, το κράτος θα χρεοκοπήσει τον ΠΑΟΚ. Και... «χονδρικά χάνει 27-30 εκατομμύρια την πρώτη χρονιά. Θα πάμε στα δικαστήρια. Κάποια έργα επένδυσης θα σταματήσουν. Είπα στον Σαμαρά ότι θέλω να αγοράσω τον Λιμένα Θεσσαλονίκης. Γιατί να πληρώσω για 32 εκατομμύρια; Ας πάρουν τα λεφτά από την ΑΕΚ και μετά να χτυπήσουν τη δική μας πόρτα». Οσο για τις αποδοκιμασίες μερίδας οπαδών «...τι θα πάρουν αυτοί αν φτύσουν και πω εγώ ότι φεύγω;».

  • Η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη διετή συνεργασία της με τον 23χρονο στόπερ Μ. Κύργια.
  • Παίκτης του ΟΦΗ θα είναι, για τα επόμενα δύο χρόνια, ο Λουτσιάνο Γκαλέτι. Αντίθετα έμειναν ελεύθεροι οι Συνάνης, Βαλεριάνος, Χατζηκοσμάς, Χαριτωνίδης.
  • Ο Απόλλωνας ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου αριστερού μπακ-χαφ, Θ. Παντελιάδη, ενώ ο Εργοτέλης την ανανέωση - για ένα χρόνο - της συνεργασίας του με τον Μάρις Βερπακόφσκις.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ