Τετάρτη 26 Ιούνη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΛΛΑΔΑ - ΜΑΛΙ 0-0
Μπορούσε και μπορεί να προκριθεί

Μεγάλη ευκαιρία έχασαν Μπουχαλάκης (58') και Εθνική να σφραγίσουν από χτες την πρόκριση στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Νέων (Κ-20). Στη 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου οι «γαλανόλευκοι» έμειναν, στην πόλη Γκαζιαντέμπ, στο 0 - 0 με το Μάλι.

Αμφότερες οι ομάδες έχασαν ευκαιρίες να σκοράρουν. Ειδικά όμως η εν λόγω είναι από αυτές που δεν χάνονται. Ο Μπουχαλάκης βρέθηκε μόνος του στο απροστάτευτο τέρμα αλλά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Πάντως, η ελληνική ομάδα παραμένει στην πρώτη θέση μαζί με την Παραγουάη, η οποία κέρδισε το Μεξικό με 1-0. Την Παρασκευή (28/6), για την 3η αγωνιστική, οι δύο ομάδες μονομαχούν, ενώ το Μάλι αντιμετωπίζει το Μεξικό. Αν η ελληνική ομάδα κερδίσει, εξασφαλίζει πρωτιά στον όμιλο και πρόκριση, το ίδιο και με ισοπαλία. Στην επόμενη φάση είναι πιθανό να βρεθεί και με ήττα (και νίκη του Μάλι). Ως μία από τις 4 καλύτερες τρίτες.

Η βαθμολογία του ομίλου (2 αγώνες): Ελλάδα, Παραγουάη 4, Μάλι 2, Μεξικό 0.

ΜΑΛΙ: Μπερτέ, Α. Τραορέ, Ο. Κεϊτά, Ντιαλό (66' Α. Κεϊτά), Μ. Ντιαρά, Νιάν, Τ. Κεϊτά, Μ. Τραορέ (85' Σισοκό), Σαμακέ, Μαρικό, Νιμαγκά.

ΕΛΛΑΔΑ: Καπίνο, Μαρινάκης, Σταφυλίδης, Μπουγαΐδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπάλλας (67' Φουρλάνος), Διαμαντάκος, Κολοβός, Γιαννιώτας (80' Ράνος), Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης (89' Μπακασέτας).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ